Juustukook: klassikalise Ameerika magustoidu ajalugu

Juustukook 

Juustukook on populaarne maiuspala kogu maailmas. Variante on mitu, näiteks New Yorgi juustukook, küpsetamata juustukook ja klassikaline juustukook. Rikkalik ja kreemjas maitse kergelt kirbe ja magusa maitsega. Tekstuur on sile ja tihe. Aga miks sellega peatuda? 

Puratoses oleme vankumatult pühendunud tipptasemele kui juhtiv kondiitritoodete koostisosade ja lahenduste tarnija. Keskendudes vankumatult kvaliteedile ja innovatsioonile, oleme usaldusväärsed partnerid ettevõtetele, kes soovivad oma juustukookide pakkumist tõsta. 

Liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, millele juustukook inspiratsiooni on andnud – alates klassikalisest retseptist, mis vallutas maailma, kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.

Juustukookide retseptid
Klassikaline juustukook
Ajatu klassikaline juustukook Deli Cheesecake 2.0
Loominguline juustukook
Avastage küpsetuskunst Puratose loomingulise juustukoogi retseptiga, millel on ainulaadne mango-laimi sidruni sisu ja rikkalik g õhuline juustu tekstuur.
Tervise & heaolu juustukook
Lisades rohkem puuvilju ja vähem kõike muud, saad sa tervislikuma juustukoogi, mis rahuldab kogu peret
Jätkusuutlik juustukook
Kohaliku päritoluga puuviljade lisamine kondiitritoodete klassikale, et suurendada teadlikkust ökoloogilisest jalajäljest

JUUSTUKOOGI LÜHIKE AJALUGU

Kas teadsite, et juustukook on maailma vanim tort, mida me siiani naudime? Traditsiooni kohaselt serveeriti sportlastele juba esimeste olümpiamängude ajal aastal 776 eKr valget juustukooki meega. Kuid versioon, selline nagu meie seda teame, loodi algselt 1545. aastal, kasutades täidise baasina prantsuse juustu. 

1872. aastal üritas New Yorgi Chesterist pärit piimakarjakasvataja seda Prantsuse juustu uuesti toota, kuid see ei õnnestunud ootuspäraselt. Tema tulemust hakati hiljem nimetama toorjuustuks ja see muutis juustukoogi igaveseks.  

Enamik allikaid nõustub, et 1920. aastatel tuntud New Yorgi juustukoogi looja oli Arnold Reuben, Reubeni restorani ja delikatessipoe omanik.  

Ameerika Ühendriikides üheks lemmiktoiduks tunnistatud, on nüüd 30. juuli valitud Ameerika Ühendriikides selleks päevaks, kui tähistatakse iga-aastast riiklikku juustukoogipäeva.  

Kondiitritoodete lahendused
Koogi- ja keeksipulbrid
Koogi- ja biskviitsegud võimaldavad teil valmistada piiramatut sortimenti kooke kiiresti, lihtsalt ja kulutõhusalt.
Vaniljekreemi pulbrid
Puratose vanillikreemisegud võimaldavad pagaritel ja kondiitritel valmistada maitsvaid ja mitmekesiseid kreeme.
Täidised
Avastage Puratose puuviljatäidised, samuti ka populaarsed šokolaadi-, pähkli- ja kreemitäidised, mis sobituvad nii teie toodete kui protsessidega.
Gurmeetoodete segud
Puratos-valikus Fine Patisserie Segudes pakutakse kvaliteetseid koostisosi, peeneid maitseid ja värskust, mis tagavad teie klientidele ahvatlemise ja rahuldamise.
Läikeglasuurid
Kattezeleed ja dekoorid on olulised pagari-ja kondiitritoodete mitmekesistamiseks ning valmistoodangu huvitavamaks muutmiseks.
Suhkruvaabad ja peegelglasuurid
Ei ekleer, söörik ega brownie ei ole täiuslik ilma pumatita. Pumateid kasutatakse kõigi pagari-ja kondiitritoodete parendamiseks.
Vahukreemi ja Baieri kreemi segud
Meie mousse ja bavarois segud võimaldavad teil luua suurepäraseid ja kogenud magustoite, olenemata nende suurusest, kujust või tüübist.
Taimsed vahukreemid
Taimsed vahukreemid võimaldavad su tooteid mitmekesistada läbi maitse ja innovatsiooni.
Kondiitritoodete retseptid ja nendest leiutatud uusversioonid
Juustukook: klassikalise Ameerika magustoidu ajalugu
Avastage lugu, mida juustukook peab rääkima ja liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, millele see inspiratsiooniks on. Alates klassikalisest maailma võluvast retseptist kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.
Ekleer: Prantsuse klassika päritolu sümbol
Avastage lugu, mida ühel ekleeril on rääkida ja liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, mida see on inspireerinud. Klassikalisest retseptist, mis ahmitakse kiiresti endasse kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.
Sacher tordi lood: kus traditsioonid kohtuvad innovatsiooniga
Avastage lugu, mida Sachertorte peab teile rääkima ja liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, millele see inspiratsiooniks on olnud. Alates klassikalisest retseptist, mis Austriat hämmastas, kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.