Juustukook on populaarne maiuspala kogu maailmas. Variante on mitu, näiteks New Yorgi juustukook, küpsetamata juustukook ja klassikaline juustukook. Rikkalik ja kreemjas maitse kergelt kirbe ja magusa maitsega. Tekstuur on sile ja tihe. Aga miks sellega peatuda?
Puratoses oleme vankumatult pühendunud tipptasemele kui juhtiv kondiitritoodete koostisosade ja lahenduste tarnija. Keskendudes vankumatult kvaliteedile ja innovatsioonile, oleme usaldusväärsed partnerid ettevõtetele, kes soovivad oma juustukookide pakkumist tõsta.
Liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, millele juustukook inspiratsiooni on andnud – alates klassikalisest retseptist, mis vallutas maailma, kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.
Kas teadsite, et juustukook on maailma vanim tort, mida me siiani naudime? Traditsiooni kohaselt serveeriti sportlastele juba esimeste olümpiamängude ajal aastal 776 eKr valget juustukooki meega. Kuid versioon, selline nagu meie seda teame, loodi algselt 1545. aastal, kasutades täidise baasina prantsuse juustu.
1872. aastal üritas New Yorgi Chesterist pärit piimakarjakasvataja seda Prantsuse juustu uuesti toota, kuid see ei õnnestunud ootuspäraselt. Tema tulemust hakati hiljem nimetama toorjuustuks ja see muutis juustukoogi igaveseks.
Enamik allikaid nõustub, et 1920. aastatel tuntud New Yorgi juustukoogi looja oli Arnold Reuben, Reubeni restorani ja delikatessipoe omanik.
Ameerika Ühendriikides üheks lemmiktoiduks tunnistatud, on nüüd 30. juuli valitud Ameerika Ühendriikides selleks päevaks, kui tähistatakse iga-aastast riiklikku juustukoogipäeva.
Avastage lugu, mida ühel ekleeril on rääkida ja liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, mida see on inspireerinud. Klassikalisest retseptist, mis ahmitakse kiiresti endasse kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.
Avastage lugu, mida Sachertorte peab teile rääkima ja liituge meiega, kui uurime erinevaid variatsioone, millele see inspiratsiooniks on olnud. Alates klassikalisest retseptist, mis Austriat hämmastas, kuni loominguliste, tervislikumate ja jätkusuutlikumate taasleiutisteni, mis vastavad uusimatele tarbijatrendidele.