Pain au chocolat, mõnes kohas tuntud ka kui "šokolaadi croissant", on armastatud Prantsuse küpsetis. See on valmistatud lamineeritud taignast, sarnane croissanti jaoks kasutatava taignaga, andes sellele krõbeda, õhulise ja võise tekstuuri. Sees on tumeda šokolaadi ribad, mis loovad meeldiva kontrasti krõbedate väliskihtide ja rikkaliku, sulava šokolaadise sisemuse vahel. See küpsetis on populaarne hommikusnäkk- või suupiste.
Kuigi seda nimetatakse sageli šokolaadi croissandiks, siis eriti USA-s., pain au chocolat on kuju ja tekstuuri poolest eristatav. Erinevalt poolkuu kujuga croissant'ist on see ristkülikukujuline, mille võiste, õhuliste kihtide sees on kaks riba tumedat šokolaadi. Mis teeb selle klassikalise prantsuse küpsetise nii eriliseks:
Kas soovid valmistada parimat šokolaadikooki? Alusta kvaliteetsest taignast ja šokolaadist ning naudi seda soojalt, et saada veelgi parema elamus.
Me mõistame kasvavat nõudlust tervislikumate, kvaliteetsete ja planeeti säästvate saiakeste järele. Meie uuenduslikud lahendused aitavad teil luua ideaalset šokolaadi saiakest, vastates samal ajal tarbijate ootustele.
Suurepärane pain au chocolat algab õigetest koostisosadest. Pakume:
Pain au chocolat'i maitse ja tekstuuri täiuslikuks muutmine nõuab alati asjatundlikke lahendusi:
Puratoses oleme uhked oma asjatundlikkuse ja lahenduste üle, mis toetavad igat tüüpi tootmist, alates käsitöö pagaritöökodadest kuni suurtööstusteni.
Lugu küpsetisest nimega pain au chocolat ulatub tagasi Prantsusmaale, kus selle maitsva küpsetise juured on. Nimetus "pain au chocolat" tähendab tõlkes "šokolaadisai".
Selle loomine on seotud šokolaadi tulekuga Euroopasse, mis muutus populaarseks 17. sajandil. Tänapäeval tuntud kondiitritoode tekkis aga tõenäoliselt 19. sajandil. Seda tutvustas Austria pagar nimega August Zang, kes tegi croissanti populaarseks ka Prantsusmaal. Ta hakkas katsetama šokolaaditäidist võise, kihistatud taigna sees.
Pain au chocolat ja Danish saiakesed võivad küll sarnased välja näha, aga neil on ka selgeid erinevusi. Pain au chocolat pärineb Prantsusmaalt ja selles on kasutatud spetsiaalselt tumeda šokolaadiga täidetud lamineeritud tainast. See on ristkülikukujuline ja seda süüakse sageli hommikusöögiks või vahepalaks. Teisest küljest pärinevad Danish tüüpi saiakesed Taanist ja neil on mitmesuguseid täidiseid, näiteks puuviljad, toorjuust või vanillikaste. Neid saab vormida mitmel moel ja neid saab nautida hommikusöögi, hilise hommikusöögi või magustoiduna. Mõlemad on maitsvad, kuid pakuvad oma erineva päritolu, taigna ja täidisega ainulaadseid elamusi.
Puratoses aitame teil luua kõige maitsvamaid ja jätkusuutlikumaid šokolaaditahvleid oma šokolaaditootjatele mõeldud professionaalsete lahendustega.
Puratoses aitame teil luua kõige peenemaid ja jätkusuutlikumaid šokolaaditartlette oma šokolaaditootjatele mõeldud professionaalsete lahendustega.