Muretaigna põhjal šokolaaditordid on luksuslik magustoit, mida hinnatakse rikkaliku, sametise šokolaaditäidise ja krõbeda võise põhja poolest. Need elegantsed maiuspalad sobivad suurepäraselt erilistel puhkudel või miks ka mitte meeldivaks igapäevaseks magustoiduks.
Šokolaaditartlett on krõbeda ja võise põhjaga küpsetis, mis on täidetud rikkaliku šokolaadiga. See erineb šokolaaditordist, mis on pigem koogilaadne. Täiusliku tartleti saladus peitub kvaliteetsete koostisosade kasutamises, ideaalselt küpsetatud põhjas ning täidise magususe ja tekstuuri tasakaalus:
Puratoses usume, et erakordsed šokolaaditartletid saavad alguse erakordsetest koostisosadest. Meie Cacao-Trace jätkusuutliku kakaoprogrammiga tagame, et šokolaadimeistrid saavad valmistada suurepärase maitsega pralineed, toetades samal ajal kakaotootjaid meie kõigi jaoks õiglasema ja jätkusuutlikuma tuleviku nimel.
Erakordse maitsega preemium šokolaaditahvlite jaoks: Belcolade Šokolaad – loodud professionaalidele, pakkudes pehmet ja rafineeritud maitset, mis tõstab esile nii klassikalise kui ka julgema retsepti.
Mitmekülgseks ja mugavaks kasutamiseks šokolaaditoodetes. : Belcolade Selection ja Chocolanté – Täiuslikult tasakaalustatud šokolaadid, mis on tuntud oma mitmekülgsuse ja mugavuse poolest.
Kulusäästlikuks tootmiseks: Carat kakaoglasuurid – Praktiline alternatiiv ehtsale šokolaadile, mis tagab konsistentsi, stabiilsuse ja õige tekstuuri suuremahuliseks šokolaaditahvlite tootmiseks.
Unikaalsete ja autentsete maitseelamustega šokolaaditahvlitele: Belcolade Origins – Päritolumaa šokolaadid mis pärinevad kindlatest kakaopiirkondadest, omavad tüüpilisi ja eristuvaid maitseprofiile.
Tervisteadlikele tarbijatele maitset ohverdamata: Belcolade Health & Well-being sari – Tervislikum šokolaad ilma maitse arvelt järeleandmisi tegemata. Valikus on vähendatud suhkrusisaldusega, mahe-, taimse päritoluga ja letsitiinivabad variandid..
Värske ja särtsaka maitsega šokolaaditartlettidele: Chocolanté 60Days– Värsked kakaooad, mis on valmistatud 60 päevaga ainulaadsete värskete šokolaadiprofiilide saamiseks.
Uuendusliku šokolaadiloomingu jaoks: Belcolade Expression – Unikaalsed maitseprofiilid, mis inspireerivad loovust ja rõõmustavad meeli.
Tervislikumate kommide katmiseks: Vähendatud suhkrusisaldusega kakaoglasuurid – Vähendatud suhkrusisaldus, ideaalne kõrge valgusisaldusega ja madala suhkrusisaldusega suupistete jaoks
Mitmekülgsete ja maitsvate täidiste jaoks: Carat Rasvapõhised täidised – Valik suurepärase maitsega ja väga mitmekülgseid rasvapõhiseid täidiseid, mis on saadaval paljude maitsete ja funktsioonidega.
Taimepõhistele, vegan- või piimavabadele tortidele: Carat Nuxel Hazelnut Plant-based – Premium sarapuupähklitäidis 16% sarapuupähklitega. Ideaalne pagari- ja kondiitriärisse.
Pehme, kuid stabiilse šokolaaditäidise jaoks: Cryst-o-fil – Ideaalne valik konsistentsi säilitamiseks, pakkudes samas meeldivat maitset.
Puuviljadega täidetud šokolaadi tartlettide jaoks: Puratose Puuvilja- ja marjatäidised – Loodud vastavalt kõrgeimatele küpsetuskindluse standarditele ja teie toodetele sobiva veeaktiivsusega, pakkudes võimalust parandada pagari- ja kondiitritoodete maitset ja jõudlust.
Meil on teadmised ja lahendused igat tüüpi tootmiseks (käsitöö, tööstuslik).
Muretaigna põhjal šokolaaditortidel on rikas ajalugu, mis pärineb kondiitritoodete valmistamise algusaegadest. Algselt eliidile luksuslikuks magustoiduks loodud šokolaaditordid on arenenud armastatud maiuspalaks, mida naudivad inimesed üle kogu maailma.
Sellist tüüpi šokolaaditordi päritolu viib meid Euroopa aadlite suurköökidesse, kus osavad kondiitrimeistrid valmistasid keerukaid magustoite, et oma klientidele muljet avaldada. Kui šokolaad muutus 17. ja 18. sajandil kättesaadavamaks, saavutas šokolaaditort populaarsust ka väljaspool aristokraate. 19. sajandiks oli sellest saanud põhitoode kondiitritöökodades üle kogu Euroopa.
Tänapäeval hinnatakse šokolaaditartalette nende peene maitse ja elegantse välimuse tõttu. Olenemata sellest, kas neid nauditakse erilise maiuspalana või piduliku koosviibimise keskse osana, jäävad šokolaaditordid ajatuks magustoiduks, mis vallutavad kõikjal šokolaadisõprade südameid.
Šokolaadi tartlettidel on tavaliselt krõbe, võine põhi ja rikkalik šokolaaditäidis. Šokolaadikoogil on pehmem, kihiline põhi ning täidiseks võib olla näiteks šokolaadikreem või -vaht. Šokolaadi tartlett võib olla suure tordina või miniatuurne versioon, mis sobib ideaalselt üheportsjonilisteks serveeringuteks.
Avastage, kuidas muuta oma "pain au chocolat" paremaks Puratose pagariäri ja šokolaadi koostisosade ja lahendustega.
Puratoses aitame teil luua kõige maitsvamaid ja jätkusuutlikumaid šokolaaditahvleid oma šokolaaditootjatele mõeldud professionaalsete lahendustega.