Jätkusuutlik Mimosa kook

Koostis

Kuidas teha

Vegan biskviit
Pane kõik koostisained kokku ja sega labaga 1 minut aeglasel kiirusel ja 4 minutit keskmise kiirusega, kuni saavutate homogeense taigna. Jagage 400 gr 16 cm läbimõõduga rõngastesse ja küpseta.

Crème Diplomat
Segage kokku 3 esimest koostisosa, 5 minutit keskmisel kiirusel. Vahusta Ambiante kuni saavutate pehme tekstuuri. Lisa pool Ambiante kreemist külmale vanillikreemile. Kui saavutad ühtlase õhulise tekstuuri, lisa ka teine ​​pool kreemist ning sega.

Kokkupanek

Lõika kook horisontaalselt 2 võrdseks pooleks. Immuta üks biskviit ananassi siirupiga. Pritsi biskviidile 120gr Crème Diplomati ja lisa kreemi peale ananassitükid. Aseta sellele teine biskviidi pool ja immuta seda uuesti siirupiga. Kata kogu kook Crème Diplomatiga. Võtke teine ​​biskviit ja lõigake väikesed 1 cm suurused kuubikud. Kata terve kook kuubikutega ning kaunista tuhksuhkru ja šokolaadi-tuillega.

Nipid & trikid

Saab teha ka suure/paksu ristküliku kujulise biskviidi, mida on lihtne kuubikuteks lõigata.

Leia Nutrition info

291.94Kcal
Energia

1225.84Kj
Energia

11.64g
Rasva

2.77g
Küllastunud

43.56g
Süsivesikud

26.75g
Suhkrud

*

Leia

Related Recipes

Mimosa Kook: Itaalia klassika, millega tähistada  Emadepäeva ja naisi üle maailma

Mimosa Kook: tõstame naised ja emad tähelepanu keskpunkti

Tuleval emadepäeval üllatage oma kliente Itaalia klassikaga ning laske neil avastada ja nautida maitsvat Mimosa kooki. Huvitav ajalugu ja peen maitse – saate teada, kuidas see Itaalia klassika võib teie ärile hoogu anda.