Klassikaline Mimosa kook

Koostis

Kuidas teha

Biskviit

Vahusta kõiki koostisosi 7 minutit suurel kiirusel. Jagage 180 gr igasse (3* 16 cm läbimõõduga) rõngasse ja küpsetage.


Crème Diplomat

Aja piim keema. Sega suhkur, munakollane ja CPT. Kui piim keeb, lisage suhkru, munakollase ja CPT segu ning segage hästi. Lase kogu segu uuesti keema ja lase 2 minutit keeda. Vala alusele, kata kilega ning jäta jahtuma. Vahusta Passionata, kuniks see on tugeva tekstuuriga. Lisa pool vahukoorest külmale vanillikreemile. Kui oled saavutad ühtlase õhulise tekstuuri, lisa ka teine ​​pool kreemist ja sega.


Kokkupanek

Lõika üks biskviit horisontaalselt 2 võrdseks pooleks. Leota esimest ananassi siirupiga. Tõsta biskviidile 120gr kreemi ja lisa kreemi peale ananassitükid. Aseta peale teine ​​pool biskviidist ja immuta uuesti siirupiga. Katke kogu kook kreemiga. Võtke teine biskviit ja lõigake see väikesteks 1-1 cm kuubikuteks. Kata kogu kook kuubikutega ja kaunista kergelt tuhksuhkruga.

Nipid & trikid

Biskviidist saab teha ka suure/paksu ristküliku kujulise tüki. Seda on lihtne kuubikuteks lõigata.

Leia Nutrition info

209.23Kcal
Energia

879.08Kj
Energia

7.93g
Rasva

5.23g
Küllastunud

29.88g
Süsivesikud

17.42g
Suhkrud

*

Leia

Related Recipes

Mimosa Kook: Itaalia klassika, millega tähistada  Emadepäeva ja naisi üle maailma

Mimosa Kook: tõstame naised ja emad tähelepanu keskpunkti

Tuleval emadepäeval üllatage oma kliente Itaalia klassikaga ning laske neil avastada ja nautida maitsvat Mimosa kooki. Huvitav ajalugu ja peen maitse – saate teada, kuidas see Itaalia klassika võib teie ärile hoogu anda.