Tervise & heaolu Mimosa kook

Koostis

Kuidas teha

Biskviit
Vahusta kõiki koostisosi 7 minutit suurel kiirusel. Jaga 30gr 6 cm läbimõõduga rõngastesse ja küpseta.

Ananassi kreem

Kuumuta Starfruit Ananass keemiseni. Sega suhkur, munakollane ja CPT. Kui Starfruit keeb, lisage suhkru, munakollase ja CPT segu ning segage hästi. Lase kogu segu uuesti keema ja lase 2 minutit keeda. Vala alusele ja kata kilega, jäta jahtuma. Vahusta passionata, kuni see on tugeva tekstuuriga. Lisa pool vahustatud Passionatast külmale vanillikreemile. Kui saavutad ühtlase õhulise tekstuuri, lisa ka teine ​​pool kreemist ja sega.


Kokkupanek

Lõika biskviit horisontaalselt 2 võrdseks pooleks. Immuta üks pool Starfruit Pineapple’iga. Tõsta kbiskviidile 15 g ananassikreemi ja lisa kreemi peale 20 g Topfil ananassikreemi. Aseta selle peale teine biskviit ja immuta uuesti siirupiga. Kata kogu tort vaniljekreemiga. Võtke teinebiskviit ja lõigake väikesed 1-1 cm kuubikud. Kata kook kuubikutega ja kaunista kergelt tuhksuhkruga.

Nipid & trikid

Biskviidist saab teha ka suure/paksu ristküliku, mida on lihtne kuubikuteks lõigata.

Leia Nutrition info

199.44Kcal
Energia

842.27Kj
Energia

4.41g
Rasva

2.64g
Küllastunud

36.84g
Süsivesikud

24.41g
Suhkrud

*

Dicover

Related Recipes

Mimosa Kook: Itaalia klassika, millega tähistada  Emadepäeva ja naisi üle maailma

Mimosa Kook: tõstame naised ja emad tähelepanu keskpunkti

Tuleval emadepäeval üllatage oma kliente Itaalia klassikaga ning laske neil avastada ja nautida maitsvat Mimosa kooki. Huvitav ajalugu ja peen maitse – saate teada, kuidas see Itaalia klassika võib teie ärile hoogu anda.