Kuumuta Starfruit Ananass keemiseni. Sega suhkur, munakollane ja CPT. Kui Starfruit keeb, lisage suhkru, munakollase ja CPT segu ning segage hästi. Lase kogu segu uuesti keema ja lase 2 minutit keeda. Vala alusele ja kata kilega, jäta jahtuma. Vahusta passionata, kuni see on tugeva tekstuuriga. Lisa pool vahustatud Passionatast külmale vanillikreemile. Kui saavutad ühtlase õhulise tekstuuri, lisa ka teine pool kreemist ja sega.
Lõika biskviit horisontaalselt 2 võrdseks pooleks. Immuta üks pool Starfruit Pineapple’iga. Tõsta kbiskviidile 15 g ananassikreemi ja lisa kreemi peale 20 g Topfil ananassikreemi. Aseta selle peale teine biskviit ja immuta uuesti siirupiga. Kata kogu tort vaniljekreemiga. Võtke teinebiskviit ja lõigake väikesed 1-1 cm kuubikud. Kata kook kuubikutega ja kaunista kergelt tuhksuhkruga.
Biskviidist saab teha ka suure/paksu ristküliku, mida on lihtne kuubikuteks lõigata.
199.44Kcal
                        
                        Energia
                    
842.27Kj
                        
                        Energia
                    
4.41g
                        
                        Rasva
                    
2.64g
                        
                        Küllastunud
                    
36.84g
                        
                        Süsivesikud
                    
24.41g
                        
                        Suhkrud
                    
*
| Energia 199.44Kcal | ||
| Energia 842.27Kj | ||
| Rasva 4.41g | ||
| Küllastunud 2.64g | ||
| Süsivesikud 36.84g | ||
| Suhkrud 24.41g | ||
| Fibers 0.7g | ||
| Valk 2.95g | ||
| Salt 0.52mg |