60 minutit 24°C juures, segage uuesti ja laske uuesti 60minutit 24°C juures olla taignal
Jagamine
Valmistage 400g pallid
Lõppkergitus
60 minutit 28°C juures ja 80% niiskust
Vormi
Raputa lauale mannat, vormi lameleib, lisades tilk ekstraneitsioliiviõli, soola ja vett
Küpsetamine
5-7 minutit 270 - 280°C juures
Avasta
Seotud retseptid
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebileht kasutab küpsiseid
Me kasutame küpsiseid, pakkumaks sulle parimat kogemust meie veebilehe külastamisel, tundmaks ära korduvaid külastusi ja eelistusi ning samuti veebilehe liikluse mõõtmiseks ja analüüsimiseks. Küpsiste kohta rohkem teada saamiseks tutvuge meie küpsiste poliitikaga. Vajutades “Nõustun kõigi küpsistega” annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks.