60 minutit 24°C juures, segage uuesti ja laske uuesti 60minutit 24°C juures olla taignal
Jagamine
Valmistage 400g pallid
Lõppkergitus
60 minutit 28°C juures ja 80% niiskust
Vormi
Raputa lauale mannat, vormi lameleib, lisades tilk ekstraneitsioliiviõli, soola ja vett
Küpsetamine
5-7 minutit 270 - 280°C juures
Leia
Seotud retseptid
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebisait kasutab küpsiseid
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.