Segamine: |
3 minutit aeglasel, seejärel 4 minutit kiirel käigul. Seejärel lisa Mimetic, sega veel 3 minutit aeglasel ning 6 minutit kiirel käigul. | |
---|---|---|
Taigna temperatuur: |
26°C |
|
Protsess: |
Asetada 30 minutiks külmkappi, määrida margariiniga kaks korda järjest , seejärel asetada uuesti 30 minutiks külmkappi ning määrida ka kolmandat korda. | |
Kergitamine: |
10 minutit laual |
|
Kaalumine: |
35g |
|
Puhkeaeg: |
10 minutit |
|
Vormimine: |
Vormi piklikud saiad käsitsi või masinaga. |
|
Lõppkergitamine: |
70 minutit, 28°C, 80% õhuniiskuses. |
|
Kaunistamine: |
Pihusta või määri Sunset Glaze-ga |
|
Ahju temperatuur: |
240°C |
|
Küpsetusaeg: |
ca 8 minutit |
Keerukuse aste: