Seemnesai

Valmistamisviis

Segamine: 

3 minutit aeglasel, seejärel 4 minutit kiirel käigul. Seejärel lisa Mimetic, sega veel 3 minutit aeglasel ning 6 minutit kiirel käigul.  

Taigna  temperatuur: 

26°C

 
Protsess:
Asetada 30 minutiks külmkappi, määrida margariiniga kaks korda järjest , seejärel asetada uuesti 30 minutiks külmkappi ning määrida ka kolmandat  korda.  

Kergitamine: 

10 minutit laual

 

Kaalumine: 

35g

 

Puhkeaeg: 

10 minutit

 

Vormimine:

Vormi piklikud saiad käsitsi või masinaga.

 

Lõppkergitamine: 

70 minutit, 28°C, 80% õhuniiskuses.

 

Kaunistamine:

Pihusta või määri Sunset Glaze-ga

 

Ahju temperatuur: 

240°C

 

Küpsetusaeg:  

ca 8 minutit

 

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste: