Taste Tomorrow

Teeme toidu tuleviku reaalseks juba täna

(Tervise-)teadlik tarbimine, taimepõhine, käsitöö… tarbijakäitumine on pidevas arengus. 

Seepärast enam kui 10 aastat tagasi, lõime me oma enda tarbijauuringu, mida me kutsume Taste Tomorrow. Me jälgime kohalikku ja globaalset tarbijakäitumist, suhtumist ja valikuid, kasutades intervjuude ja semantilise AI tehnoloogia kombinatsiooni. See võimaldab meil jälgida trendide arengut ja paljastada uusi suundumusi pagariäris, kondiitriäris ja šokolaadimeistrite seas.

Lisaks, kõiki meie kogutavaid andmeid toetab meie ülemaailmne trendide tuvastamise võrgustik, põhjalikud sensoorsed uuringud ja ainulaadsed partnerlussuhted teadlaste ja ülikoolidega.

Mängi video

Kuidas see teie ettevõttele kasulik on?

  • Ole alati kursis viimaste trendidega pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi valdkonnas. Ülemaailmsete kui ka kohalike trendide tasandil.
  • Saage a globaalne ülevaade toiduainetööstusest täna ja ennustused, kuhu see võib suunduda homme.
  • Koguge värsket statistikat ja turuteadmis kõikjalt üle maailma.
  • Ole ühenduses oma klientidega ja avasta uusi võimalusi.
Soovid olla kursis oma valdkonna viimaste trendide ja uuendustega? Küsige presentatsiooni viimaste uudistega Taste Tomorrow- veebilehel.

Mis on kuum aastal 2024?

Kuumimad pagaritoodete trendid 2024

Tarbijad nõuavad värskust, hindavad meisterlikkust ja otsivad jätkuvalt mugavust traditsioonilistest autentsetest retseptidest.

Kuumimad kondiitritoodete trendid 2024

Tarbijad jahivad puhast traditsiooni, kerge nõksuga klassikat ja lubatud järeleandmist.

Kuumimad šokolaadi trendid 2024

Tarbijad nõuavad šokolaadilt rohkem kui lihtsalt magusust. Läbipaistvus ja teadlik tarbimine on üks kolmest trendist.

Püsige oma klientidega ühenduses

Kas soovite värskeid teadmisi tervise, mugavuse, kogemuste, digitaalse ja muu kohta, et stimuleerida innovatsiooni pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi valdkonnas? Või soovite lisateavet meie ülemaailmse tarbijauuringu kohta? 

Meil on hea meel teid aidata! Täitke kontaktivorm ja me võtame teiega võimalikult lühikese aja jooksul ühendust.

Viimased uudised

Kuidas luua merevaiguvärvi naudingut? Stéphane Leroux ja Fatma Hussen

Kuidas luua merevaiguvärvi naudingut?

Avastage Belcolade'i Amber Cacao-Trace šokolaadimaagia! Liituge Stéphane Leroux' ja Fatma Husseniga Mokamba magustoidu meisterdamisel. Täiustage oma kondiitritooteid jätkusuutliku Belgia šokolaadiga.

Kuidas valmistada taimepõhist magustoitu? Michel Eyckerman ja Kris De Roy

Kuidas valmistada taimepõhist magustoitu?

Avastage Belcolade jätkusuutlikud taimepõhised kuvertüürid. Proovige Lunar Tube'i retsepti kreemja, pähklise ja vanilje nootidega. Ideaalne kokkadele ja kondiitritoodete austajatele.

Kuidas luua päritolumaa šokolaadist magus amps? Jeffrey De Weyer ja Oliver Van Nueten

Kuidas luua päritolumaa šokolaadist magus amps?

Avastage päritolumaa šokolaadist Belcolade Noir Philippines 68% Cacao-Trace peente ampsude valmistamise kunsti. Tutvuge meie suurepärase maitsega Belgia šokolaadi üksikasjaliku retseptiga ja šokolaadi jätkusuutliku päritoluga.

 Parimad taimsed asendused munadele, võile ja piimatoodetele

Parimad taimsed asendused munadele, võile ja piimatoodetele

Avastage küpsetamiseks parimad taimsed asendajad munadele, võile ja piimatoodetele ning rahuldage kasvavat nõudlust taimepõhiste toodete järele. Siit saate teada, kuidas Puratose uuenduslikud lahendused nagu Sunset Glaze, taimepõhine Easy Soft'r, Mimetic, Ambiante, Cremfil ja Carat, aitavad teil luua maitsvaid, jätkusuutlikke ja allergeenisõbralikke küpsetisi, parandades samal ajal tootmisprotsessis teie mugavust, hügieeni ja kulutõhusust. Avastage iga asendaja eeliseid ja populaarseid kasutusviise, et täiustada oma pagaritoodete valikut ja rõõmustada terviseteadlikke tarbijaid.

Kuidas küpsetada selline leib, et see näeks välja sama hästi nagu ta maitseb?

Kuidas küpsetada selline leib, et see näeks välja sama hästi nagu ta maitseb?

Tänapäeva visuaalselt juhitud maailmas, kus sotsiaalmeedia esitleb kulinaarset loomingut nagu ei kunagi varem, on pagaritoodete visuaalne esitlus muutunud sama oluliseks kui nende maitse. Täiustage oma leiba kütkestavate kaunistustega, rikastades selle esteetilist välimust, maitseprofiili ja tekstuurikogemust.

Kiudainepuuduse ületamine: täisteratoodete abil toiteväärtuse suurendamine pagaritoodetes

Kiudainepuuduse ületamine: täisteratoodete abil toiteväärtuse suurendamine pagaritoodetes

Avastage üllatav tõsiasi: paljudes riikides tarbib vähem kui 10% inimestest soovitatud koguse kiudaineid. Siiski on olemas lootust – tarbijate nõudlus kiudainerikaste toodete järele kasvab, mis toob esile võimaluse tutvustada selliseid pagaritooteid.

Infograafika

Avastage meie maitse homoru peamised järeldused teadusuuringud, kokku võetud ühes infographic.hics

Lae alla: Infograafika

Taste Tomorrow lehekülg

Külastage tastetomorrow.com, et avastada rohkem arusaamu ja artiklid globaalsete ja kohalike tarbijate suundumuste kohta.

Külasta veebisaiti