Taste Tomorrow

Teeme toidu tuleviku reaalseks juba täna

(Tervise-)teadlik tarbimine, taimepõhine, käsitöö… tarbijakäitumine on pidevas arengus. 

Seepärast enam kui 10 aastat tagasi, lõime me oma enda tarbijauuringu, mida me kutsume Taste Tomorrow. Me jälgime kohalikku ja globaalset tarbijakäitumist, suhtumist ja valikuid, kasutades intervjuude ja semantilise AI tehnoloogia kombinatsiooni. See võimaldab meil jälgida trendide arengut ja paljastada uusi suundumusi pagariäris, kondiitriäris ja šokolaadimeistrite seas.

Lisaks, kõiki meie kogutavaid andmeid toetab meie ülemaailmne trendide tuvastamise võrgustik, põhjalikud sensoorsed uuringud ja ainulaadsed partnerlussuhted teadlaste ja ülikoolidega.

Mängi video

Kuidas see teie ettevõttele kasulik on?

  • Ole alati kursis viimaste trendidega pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi valdkonnas. Ülemaailmsete kui ka kohalike trendide tasandil.
  • Saage a globaalne ülevaade toiduainetööstusest täna ja ennustused, kuhu see võib suunduda homme.
  • Koguge värsket statistikat ja turuteadmis kõikjalt üle maailma.
  • Ole ühenduses oma klientidega ja avasta uusi võimalusi.
Soovid olla kursis oma valdkonna viimaste trendide ja uuendustega? Küsige presentatsiooni viimaste uudistega Taste Tomorrow- veebilehel.

Millised on 2025 aasta kuumimad trendid?

Kuumimad pagaritoodete trendid 2025

Tarbijad nõuavad värskust, hindavad meisterlikkust ja otsivad jätkuvalt mugavust traditsioonilistest autentsetest retseptidest.

Kuumimad kondiitritoodete trendid 2025

Tarbijad jahivad puhast traditsiooni, kerge nõksuga klassikat ja lubatud järeleandmist.

Kuumimad šokolaadi trendid 2025

Tarbijad nõuavad šokolaadilt rohkem kui lihtsalt magusust. Läbipaistvus ja teadlik tarbimine on üks kolmest trendist.

Püsige oma klientidega ühenduses

Kas soovite värskeid teadmisi tervise, mugavuse, kogemuste, digitaalse ja muu kohta, et stimuleerida innovatsiooni pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi valdkonnas? Või soovite lisateavet meie ülemaailmse tarbijauuringu kohta? 

Meil on hea meel teid aidata! Täitke kontaktivorm ja me võtame teiega võimalikult lühikese aja jooksul ühendust.

Viimased uudised

10 andmepõhist nippi kondiitriäri edendamiseks

10 andmepõhist nippi kondiitriäri edendamiseks

Avastage maitsetrende, portsjonivorminguid ja jaemüüginippe, et oma kondiitriäri 2025. aastal kasvatada.

Leib ja selle mõju seedimisele

Leib ja selle mõju seedimisele

Avastage, kuidas erinevad leivad mõjutavad seedimist ja soolestiku tervist ning kuidas uuenduslikud koostisosad aitavad teil valmistada tervislikumat ja kergemini seeditavamat leiba.

Pagaritoodete kettide kohustuslikud pakkumised 2025. aastal

Pagaritoodete kettide kohustuslikud pakkumised 2025. aastal

Nätsketest küpsistest kuni teega maitsestatud saiakesteni – need on pagaritooted, mida teie kliendid lähiaastatel soovivad.

Vitus: Juuretise teekond läbi aja

Vitus: Juuretise teekond läbi aja

Avastage Vitus- juuretis, mis rändas läbi aja ja lõuendi, inspireerides nii pagareid kui ka kunstnikke.

 Pagaritööstuse lahendused jätkusuutlikuks tulevikuks: Vähendage Puratose kaasabil süsinikdioksiidi heitkoguseid kuni 40%.

Pagaritööstuse lahendused jätkusuutlikuks tulevikuks

Avastage, kuidas Puratos aitab pagaritöökodadel tipptasemel pagaritoodete lahendustega vähendada süsinikdioksiidi heitkoguseid.

Šokolaad vs. kakaopõhine glasuur: erinevus ja olulised teadmised professionaalidele

Šokolaad vs. kakaopõhine glasuur: erinevus ja olulised teadmised professionaalidele

Avasta šokolaadi ja glasuuri erinevused Puratose ekspertide ja esmaklassiliste lahenduste abil. Tõsta oma looming juba täna uuele tasemele!

Infograafika

Avastage meie maitse homoru peamised järeldused teadusuuringud, kokku võetud ühes infographic.hics

Lae alla: Infograafika

Taste Tomorrow lehekülg

Külastage tastetomorrow.com, et avastada rohkem arusaamu ja artiklid globaalsete ja kohalike tarbijate suundumuste kohta.

Külasta veebisaiti