Taste Tomorrow

Teeme toidu tuleviku reaalseks juba täna

(Tervise-)teadlik tarbimine, taimepõhine, käsitöö,… tarbijakäitumine on pidevas arengus. 

Seepärast enam kui 10 aastat tagasi, lõime me oma enda tarbijauuringu, mida kutsume Taste Tomorrow. Me jälgime kohalikkuja globaalset tarbijakäitumist, hoiakuid ja valikuid, kasutades intervjuude ja semantilise AI tehnoloogia kombinatsiooni. See võimaldab meil jälgida trendide arengut ja paljastada uusi suundumusi pagariäris, kondiitris ja šokolaadide seas.

Lisaks, kõiki meie kogutavaid andmeid toetab meie ülemaailmne trendide tuvastamise võrgustik, põhjalikud sensoorsed uuringud ja ainulaadsed partnerlussuhted teadlaste ja ülikoolidega.

Mängi video

Kuidas on see kasulik sinu ärile?

  • Ole alati kursis viimaste trendidega pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi valdkonnas. Ülemaailmsete kui ka kohalike trendide tasandil.
  • Saage globaalne ülevaade toiduainetööstusest täna ja ennustused, kuhu see võib suunduda homme.
  • Koguge värsket statistikat ja turuteadmisi kõikjalt üle maailma.
  • Ole ühenduses oma klientidega ja avasta uusi võimalusi.
Soovid olla kursis oma valdkonna viimaste trendide ja uuendustega? Küsige presentatsiooni viimaste uudistega Taste Tomorrow- veebilehel.

Mis on kuum aastal 2023?

Kuumimad pagaritoodete trendid 2023

Tarbijad nõuavad värskust, hindavad meisterlikkust ja otsivad jätkuvalt mugavust traditsioonilistest autentsetest retseptidest.

Kuumimad kondiitritoodete trendid 2023

Tarbijad jahivad puhast traditsiooni, kerge nõksuga klassikat ja lubatud järeleandmist.

Kuumimad šokolaadi trendid 2023

Tarbijad nõuavad šokolaadilt rohkem kui lihtsalt magusust. Läbipaistvus ja teadlik tarbimine on üks kolmest trendist.

Püsige oma klientidega ühenduses

Kas soovite värskeid teadmisi tervise, mugavuse, kogemuste, digitaalse ja muu kohta, et stimuleerida innovatsiooni pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadi valdkonnas? Või soovite lisateavet meie ülemaailmse tarbijauuringu kohta? 

Meil on hea meel aidata! Täitke allolev kontaktivorm ja me võtame teiega ühedust esimesel võimalusel.

Viimased uudised

Kuidas tasakaalustada brioche'i kulusid ilma kvaliteeti ohverdamata?

Kuidas tasakaalustada brioche'i kulusid ilma kvaliteeti ohverdamata?

Tänasel turul seisab pagaritööstus silmitsi väljakutsetega, mis on tingitud hiljutistest ülemaailmsetest sündmustest. See on mõjutanud koostisosade kättesaadavust ja maksumust ning konkreetsete kaupade hankimise logistikat.

Kuidas Puratose koostisosad aitavad teil tervislikumaid brioche-tooteid luua

Kuidas Puratose koostisosad aitavad teil tervislikumaid brioche-tooteid luua

Üha enam tarbijaid kogu maailmas eelistavad tervislikku eluviisi. Meie viimane Taste Tomorrow uuring näitab, et nõudlus tervislikumate toiduvalikute järele kasvab.

Taimepõhine brioche: 55% väiksem mõju keskkonnale

Taimepõhine brioche: 55% väiksem mõju keskkonnale

Meie Taste Tomorrow tarbijauuringute põhjal usub 60% tarbijatest, et taimsel toidul on positiivne mõju keskkonnale. Inimesed ostavad taimseid tooteid peamiselt loomade heaolu, tervise ja jätkusuutlikkusega seotud põhjustel.

Kõik, mida sa pead Brioche'i kohta teadma

Kõik, mida sa pead Brioche'i kohta teadma

Brioche'ist on saanud ülemaailmne sensatsioon. Viimase kolme aasta jooksul on veebis vestluste arv kasvanud enam kui 15%, igal aastal lansseeritakse 20% rohkem! Enam kui 60 riigis on turule toodud üle 1000 uue brioche toote.

Jätkusuutlik pakend ja miks see on oluline?

Jätkusuutlik pakend ja miks see on oluline?

Miks peaksid toidutootjad valima jätkusuutlikkusest teadlikke tarnijaid ja milline on pakendi roll toote keskkonnamõjule? Leidke vastused sellest artiklist!

Infograafika

Avastage meie maitse homoru peamised järeldused teadusuuringud, kokku võetud ühes infographic.hics

Lae alla: Infograafika

Taste Tomorrow lehekülg

Külastage tastetomorrow.com, et avastada rohkem arusaamu ja artiklid globaalsete ja kohalike tarbijate suundumuste kohta.

Külasta veebisaiti