Loominguline Trois Chocolats

Koostis

Kuidas teha

Castella Taigen
Vahusta Tegral Castellat, mune ja mett umbes 8 minutit suurel kiirusel (tihedus 40–43). Lisage õli Tegral Castella segule 1 minutiks aeglasel kiirusel. Laota taigen Silpainile, kuni saavutad 7 mm paksuse ja küpseta.

Krõmpsuv vahekiht
Kuumutage Pralicraci temperatuurini 27° C. Jagage Castella kook kaheks ja määrige 250 g ühele poolele. Aseta peale teine ​​kiht ja lase taheneda. Lõika 4x4 cm ruudud ja jäta kõrvale.

Vedel sisu
Sega vesi soolakaramelliga ühtlaseks tekstuuriks. Vormi šokolaadist pallid piimašokolaadi sees ja lase taheneda. Täida pallid soolakaramelli sisuga ja aseta sügavkülma.

Valge šokolaadi Mousse
Keeda Festipak ja vala see šokolaadi ja kakaovõi peale. Segage, kuni see on ühtlane ja homogeenne. Vahusta Passionata, kuni saad õhulise tekstuuri. Kui šokolaadisegu temperatuur jõuab 32°C-ni, lisa vahustatud Passionata. Pritsige 65 g ruudukujulisse vormi ja aseta sisse šokolaadipall ja castella ruut. Külmutage.

Dekoratsioon
Loo šokolaadist kaunistuselemendid ja aseta aastalõpupidustuste jaoks lumememme peale.

Loominguline Trois Chocolats

Tutvustame meie erakordset loomingut – lumememmedest inspireeritud Kolme šokolaadi kooki just saabuvaks pühadehooajaks. Sellesse versiooni oleme lisanud sulava soolakaramelli, luues ainulaadse ja hellitava maitse- ja tekstuurikogemuse. Iga suutäiega naudivad teie kliendid tumeda šokolaadi, piimašokolaadi ja valge šokolaadi vahu rikkalikke kihte, mida täiendab kergelt voolav ja maitsekas karamelltäidis. Lummav maitsete segu ja veider lumememmede kujundus muudavad selle koogi nende pidulike pidustuste unustamatuks ja keskseks elemendiks.

Nautige aastalõpu pidustusi selle loomingulise lumememmega!

Leia

Related Recipes