Loominguline purukook

Koostis

Kuidas teha

Taigen

Sega kõiki koostisaineid keskmisel kiirusel 5 minutit labakinnitusega.
Jaotage tainas ühtlaselt 30x40 cm suurusesse vormi. Lisa Topfili Pomme (vt 2. etapp) ja puru peale (vt 3. samm) ning küpseta 180° kraadi juures 35 minutit.

Aeg: 35 / Ahju tüüp: plaat / ülemine temperatuur: 180 °C alumine temperatuur: 180 °C / siiber:  suletud / 14% veekadu


Täidis
Määri Topfil Pomme 76% taignale (vt etapp 1)

Puru

Vahusta Mimetic Incorporation pruuni suhkruga, labakinnitusega. Seejärel lisa jahu ja sega kuniks saad jämeda tekstuuriga puru.
Võimalus: lisada 0,5–1% kaneeli.

Lisa taigna peale puru (vt 1. etapp) ja küpseta koos.


Pralicrac

Soojendage 500 grammi karamelli Pralicraci temperatuurini 35°C, seejärel lamineerige see 2 küpsetuspaberi lehe vahele 2 mm paksuseks ja koogiga sama suureks (30 x 40 cm). Lase jahtuda.


Kokkupanek

Laota koogitainas ühtlaselt 30X40 cm vormi sisse (samm 1), määri Topfil (samm 2) taigna peale ja puista peale puru (samm 3). Seejärel küpseta 35 minutit 180° juures.
Laske koogil jahtuda, seejärel lisage peale jahutatud Pralicraci leht (samm 4) ja asetage see 1 minutiks tagasi sooja ahju, et Pralicrac sulaks läbi puru.

Võtke see ahjust välja ja laske enne lõikamist taheneda.


Related recipes
Klassikaline purukook
Täiustage oma klassikalist purukoogi loomingut meie mugavate retseptide abil, kasutades kvaliteetseid Puratose koostisosi ühtlaste ja kvaliteetsete purukookide jaoks.
Loominguline purukook
Laske oma loovus valla meie uuendusliku purukoogi retseptiga, kasutades kvaliteetseid ja mugavaid Puratos koostisosi.
Jätkusuutlik purukook
Looge maitsvaid kooke, mis on planeedile paremad. Vähemate loomsete koostisosade kasutamine aitab vähendada CO2 heitkoguseid. Lisateavet leiate siit.