1. Šokolaadi-mousse valmistamine | Kuumuta 0,5 kg Whippakit keemiseni ja kalla osade kaupa šokolaadile pidevalt segades, kuni saad läikiva šokolaadikreemi. Seejärel tuleks šokolaadikreem jahutada 32 kraadini. Pärast seda tuleks vahustada kergelt ülejäänud Vahusta 0,5 kg Whippaki ja seejärel segada ettevaatlikult käsitsi šokolaadikreemiga. |
---|---|
2. Tegral Satin Crème Cake Clean Labeli valmistamine | Tegral Satin Crème Cake Clean Labeli valmistamise puhul tuleks segada kõik toorained 4 min keskmisel kiirusel reketikujulise vispliga. Pärast seda saab segu määrida plaadile, mida tuleks küpseta 180 kraadi umbes 10 minutit. |
3. Desserdi lõplik valmistamine | Paiguta valmis koostisosad klaasidesse: põhja šokolaadi-mousse, biskviit, Smoobees Caramel või Blueberry, šokolaadi-mousse ja kata Miroir Neutre, Smoobees marmelaadipärlitega ning marjadega. |