Kuidas valmistada taimepõhist magustoitu? Michel Eyckerman ja Kris De Roy

Astuge taimsete magustoitude maailma koos Belcolade tehnilise konsultandi Michel Eyckerman´iga ja Michelini tärni ja rohelise tärniga pärjatud restorani Hofke van Bazel peakokk- omaniku Kris De Roy´ga. Kasutades Belcolade Selection W. Plant-based Cacao-Trace, taimepõhist šokolaadi, tõestavad nad, et taimepõhine looming võib olla ühtlasi nii kohusetundlik kui ka maitsev.

Väljakutse? Taimepõhise magustoidu loomine, mis konkureerib maitselt ja välimuselt traditsiooniliste magustoitudega.

Tulemus? Lunar Tube: taimepõhine magustoit, milles on ühendatud Belcolade Selection W.Plant-based Cacao-Trace'i šokolaadi kreemjas, pähkline ja kerge vanilje noot värskete vaarikate ja bergamotikoorega, demonstreerides taimsete koostisainete meeletut potentsiaali.

Vaadake meie videot ja sukelduge taimepõhiste magustoitude maailma.

Retsept: Lunar Tube

Retsept: Lunar Tube

Proovige seda uuenduslikku retsepti, järgides Michel Eyckermani ja Kris De Roy juhiseid samm-sammult. Loome koos šokolaadi maagiat!

Taimepõhine hõrgutis

Loome koos ühe taimepõhise magustoidu

Nautige taimseid maitseid, kuna see trend jätkub. 56% tarbijatest on taimepõhistest valikutest väga huvitatud, selgub Taste Tomorrow uuringust*. Peakokkade, kondiitri- ja šokolaadimeistrite jaoks käivitab see trend teekonna avastamaks täiuslikke koostisaineid, et luua maitsev elamus, mis konkureerib traditsiooniliste magustoitudega. See Belcolade'i tehnilise konsultandi Michel Eyckermani ja Michelini tärni restorani Hofke van Bazeli peakoka ning omaniku Kris De Roy valmistatud ainulaadne magustoit tõestab, et see on võimalik.

Miks otsustasite töötada taimepõhise kuvertüüriga?

Michel Eyckerman: “See on põnev toode, millega töötada. Viimasel ajal on nõudlus šokolaadi taimepõhiste alternatiivide järele kiiresti kasvanud. See nihe ei tulene mitte ainult sellest, et rohkem inimesi võtab omaks taimepõhise elustiili, vaid ka sellest, et kasvab soov teadlikuma toitumise järele.

Kris De Roy: “Märkan seda trendi ka oma restoranis. Seetõttu pakun liha- ja kalaroogadele alati alternatiivi. Aeg-ajalt koostan isegi täielikult taimepõhise menüü, mis sisaldab minu aia puu- ja köögivilj. See on alati hästi vastu võetud.”

Kas taimepõhiste magustoitude valmistamiseks on juba piisavalt alternatiive?

Michel Eyckerman: “Šokolaadi osas pakub Belcolade nüüd täielikku valikut taimepõhiseid tumedaid, piima- ja valgeid kuvertüüre. Taimepõhise alternatiivi väljatöötamine valgele šokolaadile esitab väljakutseid, kuid oleme edukalt loonud kuvertüüri, mis pole mitte ainult maitsev, vaid mida on ka lihtne kasutada.”

Millega saab seda kuvertüüri kombineerida?

Michel Eyckerman: “Tänu selle hästi ümarale maitseprofiilile saate seda hõlpsasti kombineerida puuviljade, karamelli ja pähklitega.”

Kris De Roy: “Oma magustoidu kallal ajurünnakuid tehes tekkis mõte lisada vaarikaid. Elav punane värv vastandub kaunilt Belcolade kuvertuuri valgega ja maitsed täiendavad üksteist suurepäraselt.”

Kas olete tulemusega rahul?

Kris De Roy: “Kindlasti, see paistab kaunis välja ja on väga maitsev. Samuti ei saa välimuse järgi aru, et see on taimne, mis mulle meeldib.”

Belcolade selection w. plant-based cacao-trace

Täidlane ja kreemjas taimepõhine valge kuvertüür, õrna pähklise ja vanilje taustaga, mida täiustavad õrnad mee noodid. Ideaalne klassikaliste ja taimsete kondiitritoodete, magustoitude ja šokolaadi jaoks.

  • Kreemjas tekstuur ja tasakaalustatud maitse
  • Kaunis sära ja värv teie valge loomingute jaoks
  • Jätkusuutlik: Cacao-Trace sertifikaat
Belcolade selection w. plant-based cacao-trace

Interested in more details about this recipe or the Belcolade Technical Advisor team and our services?

*Source: Innova Category Survey Chocolate 2023 / Trends survey 2023.