Leiva maitse keskus

Puratos on aastaid korraldanud põhjalikke uurimusi teemal, kuidas inimesed kogu maailmas tunnevad pagaritoodete, eriti leiva, maitset. Et koguda täpsemat infot leiva maitsestamise ja fermentatsiooni kohta, avasime leiva maitse keskuse.

Leiva maitse keskus asub Saint Vithis Belgias ja ühendab meie teadmisi leiva maitse, maitsestamise, fermentatsiooni ja koostisainete kokkusobitamise kohta, et näidata, kuidas maitsestamine mõjutab pagaritoote maitset ja tekstuuri.

Puratose leiva maitse keskuse missioon

Soovime olla keskus, kus tööstustootjad, teadlased ja Puratose töötajad koguvad teadmisi ja vahetavad parimaid tavasid maitsete kujunemise ja fermentatsioonitehnoloogia erinevate aspektide vallas. Meie eesmärk on koostöö, kus ühes oskusteabega luuakse valmistooteid, mille maitse ületab kujutlusvõimet.

Juuretisekogu

Meie pühendumust pagaritoodete valmistamisele kajastab kõige paremini Puratose juuretisekogu. Üks maailma esimesi juuretisekogusid asub meie leiva maitse keskuses. Selle eesmärk on kergitusainete bioloogilise mitmekesisuse hoidmine ning juuretiste pärandi ja küpsetusalaste teadmiste säilitamine.

Idee on lihtne, kuid oluline. Kui pagar soovib turvaliselt säilitada juuretise proovi, võib ta selle tuua meie hoidlasse, kus tehakse analüüsides kindlaks selle täpne koostis. Juuretisekogus on võimalik proovi säilitada aastaid ja seda saab tulevikus uuesti kasutada.

Meie juuretisekogu on hetkel koduks ainulaadsele kollektsioonile, milles hoitakse pagaritelt pärit juuretisi üle kogu maailma ning see koosneb enam kui 700 erinevast pärmitüübist ja enam kui 1500 erinevast piimhappebakterist.

Kui soovite täpsemat infot leiva maitse keskuse kohta või panustada maailma maitsete pärandisse, külastage meie kodulehte.

Puratos on aastaid teinud põhjalikke uuringuid selle kohta, kuidas inimesed üle maailma kogevad valmistoodete, eriti leiva maitset. Leiva maitse ja kääritamise kohta suurema ülevaate saamiseks avasime Leiva Maitse Keskuse.

Belgias Saint Vithis asuv leiva maitse keskus ühendab meie maitse, maitsestuse, kääritamise ja leiva sidumise alased teadmised, et näidata, kuidas maitsestus mõjutab leiva maitset ja tekstuuri.

Puratose leivamaitsekeskuse missioon

Soovime olla võrdluskohaks, kuhu kogunevad pagaritööstus, teadlased ja Puratose töötajad, et kogeda ja vahetada parimaid tavasid maitse kujunemise ja fermentatsioonitehnoloogia erinevate aspektide kohta. Meie eesmärk on teha koostööd teadmiste genereerimiseks, luues samal ajal valmistooteid, mille maitse ületab kujutlusvõime.

 Puratose leivamaitsekeskuse missioon

Juuretiste Kogu

Miski ei näita meie pühendumust leiva valmistamisele rohkem kui Puratose Juuretiste Kogu. Leivamaitsekeskuses asuv Juuretiste Kogu eesmärk on kaitsta juuretise bioloogilist mitmekesisust ning säilitada juuretise pärandit ja küpsetusalaseid teadmisi ning see on esimene omataoline maailmas.

Mõte on lihtne, kuid oluline. Kui pagar soovib oma juuretise näidist turvaliselt säilitada, saab ta selle tuua meie "raamatukokku", kus me analüüsime selle koostist ja tuvastame täpse sisu ja koostisosad. Nii saab turvaliselt juuretist aastaid meie kogus alles hoida ja säilitada.

Meil on hea meel tõdeda, et meie kogu on nüüd koduks ainulaadsele juuretiste kogule pagaritelt üle maailma ning on aidanud tuvastada enam kui 700 pärmitüüpi ja enam kui 1500 sorti piimhappebakterit.

Kui soovite Leivamaitse keskuse kohta rohkem teada saada või aidata kasvatada maailma maitsepärandit, külastaget meie kontaktide lehte.

Virtuaalne tuur

Tehke meie Juuretiste Kogus virtuaalne 360° ringkäik.