Puratos omandas tuntud Prantsuse kulinaariakooli École Bellouet Conseil

22 sept 2025

Corporate
Press

Rahvusvaheline kontsern Puratos, mis pakub laia valikut uuenduslikke toidu koostisosi ja teenuseid pagaritoodete, kondiitritoodete ja šokolaadisektori jaoks, teatab rõõmuga, et on omandanud maineka École Bellouet Conseil, tunnustatud pagarikooli, mis asub Pariisi kesklinnas, 15-ndas linnaosas, Prantsusmaal. See omandamine tähistab olulist verstaposti Puratose pühendumuses tipptaseme ja innovatsiooni edendamisele pagaritööstuses.

École Bellouet Conseil, mille asutasid 1989. aastal G. Joël Bellouet, Meileur Ouvrier de France ja endine Lenôtre'i kooli professor ning Jean-Michel Perruchon, Meileur Ouvrier de France ja Fauchoni endine kondiitri asetäitja, on olnud 35 aastat kulinaarsete kogemuste allikaks.

Tänu oma kõrgelt kvalifitseeritud õppejõududele ja ekspertide koostööle on kool tunnustatud oma kondiitri-, lehttaigna- ja šokolaadialaste koolitusprogrammide tipptaseme poolest, inspireerides ja toetades professionaalseid pagarmeistreid üle kogu maailma.École Bellouet Conseil pakub ka personaalset tehnilist nõustamist, et toetada ettevõtteid uute toodete arendamisel, tagades, et loodud tooted on uuenduslikud, kvaliteetsed ja vastavad tarbijate ootustele.

Kvaliteedi ja tipptaseme säilitamine

Puratos on pühendunud Prantsuse küpsetamise pärandi ja traditsiooni säilitamisele, mida kehastab École Bellouet Conseil. "Meil on hea meel tervitada École Bellouet Conseili ja selle lugupeetud meeskonda Puratose perre," ütles Pierre Tossut, Puratose tegevjuht. " École Bellouet Conseil' pärand on aare, mida meil on au jäädvustada, ning me pühendume kooli tipptaseme säilitamisele. Meie globaalne haare võimaldab meil tuua Prantsuse kondiitritoodete kunsti professionaalideni üle maailma."

Jean-Michel Perruchon, École Bellouet Conseili kaasasutaja ja direktor lisas, "Usaldan École Bellouet Conseili suure kindlustundega Puratosele, teades, et nad kaitsevad meie rikkalikku pärandit ning toovad meie kooli uut energiat ja innovatsiooni. Olen kindel, et Puratos koos oma pühendunud professorite ja töötajatega inspireerib ja viib professionaalsete kokkade seas kõikjal maailmas edasi kondiitritoodete ja šokolaadi valmistamise kunsti."

Sõltumatu toimimine ja järjepidevus

École Bellouet Conseil jätkab tegutsemist Puratosetoorainete ärist sõltumatult. Jean-Michel Perruchon jääb École Bellouet Conseiliga aktiivselt seotuks, pakkudes oma hindamatuid teadmisi ja juhiseid ülemineku ajal ja pärast seda. 

Ühine tulevikuvisioon

See omandamine on kooskõlas Puratose visiooniga toetada küpsetusringkonda hariduse ja innovatsiooni kaudu. Tervitades École Bellouet Conseili teadmisi, inspireerib Puratos uut põlvkonda professionaale üle kogu maailma unistama suurelt, olema loominguline ja saavutama tipptaset.