Kuidas valmistada ja pakendada leiba, et see säiliks kauem värskemana?

Kogu maailmas on näha, et tarbijad külastavad vähem poode, veedavad kauplustes vähem aega ja on hakatud varuma teatud tooteid.

Toodete värskus on tarbijate jaoks väga oluline näitaja ja sellepärast oleme kokku koondanud mõned näpunäiteid, mis aitavad pikendada teil oma leivatoodete säilivusaega.

Näpunäited pikema säilivuse jaoks

  • Leivasegude niiskemaks muutmiseks kasutage kõrgemat ahju temperatuuri ja lühemat küpsetusaega.
  • 650g leibade tavaline küpsetusaeg ja temperatuur:  35 minutit temperatuuril 220°C . Selle asemel vali hoopis 30 minutit temperatuuril 235°C, et tagada siiski täielikult läbi küpsenud leivasegu!
  • Ükskõik, millist leiba te küpsetate, mängib pakendi kvaliteet selle värskuse säilitamisel otsustavat rolli.
  • Kui te ei vaja krõbedat koorikut, võite valida kilekoti, mis annab teile toodete säilivuseks 4–5 päeva.
  • Muidu on soovitatav kasutada paberkotti, mis tagab toodete säilivuse 3 kuni 4 päeva.
  • Viilutage ja pakkige leivad, kui nende sisetemperatuur on 35°C (mitte soojem). Sellisel juhul saate vältida niiskust kotis.
  • Kasutage leibades parendusainena Soft'r, mis pikendab teie leiva säilivust ega nõua muudatusi taigna segamisel ja vormimisel.
  • Piirake oma leiva käitlemist laos. Kuna tarbijatele meeldib vaadata, mida nad ostavad, täitke pakk pakiga ja näidake ülaosas pakendamata leibasid (nagu ka ülal väljatoodud pildil näha). See suurendab teie klientide usaldust, kuna nad näevad, mida nad ostavad.

Kui vajate toodete värskuse parendamise osas täiendavat abi, võtke ühendust kohaliku Puratose esindajaga.