Kogu maailmas on värskus ja toiduohutus tarbijate jaoks üliolulise tähtsusega. Inimesed proovivad külastada vähem poode ja ühtlasi veeta ka vähem aega kauplustes. Lisaks on inimesed hakanud varuma rohkem teatud tooteid. Toiduohutuse huvides on tarbijad üha rohkem hakanud huvituma pakendatud kookidest. Seetõttu oleme kokku kogunud mõned näpunäited ja nipid, mis aitavad teil anda oma kookidele pikema säilivusaja. See võimaldab teil rahuldada tarbijate muutuvaid vajadusi, pakkudes samas suuremat paindlikkust oma tootmisgraafikus.
Näpunäited, kuidas saavutada kookidel pikem säilivusaeg
Teie koogi säilivusaega mõjutavad 3 peamist komponenti:
1. Hügieen
Ehkki hügieenistandardid on tõenäoliselt juba osa teie tavapärastest tavadest, on see hea aeg nende tavade tugevdamiseks (ja hoidmiseks). Uurige seda teemat lähemalt sellest artiklist: Hügieeni seadmine pagariäri prioriteediks
2. Retsept
Valige koogi retsept, mis säilitab aja jooksul niiske tekstuuri. Satin Moist Cake säilitab teie toote tekstuuri alates 1. päevast tänu meie ensümaatilistele lahustele, ACTI-Freshi sees. Valige täidis, millel on kontrollitud aktiivsus vees. See piirab vee imamise koogitainasse ja aeglustab mikroobide kasvu. Cremfil Classic ja Topfil on ideaalsed lahendused, kui soovite hoida oma kooki värskena ühe nädala või kauem. Lisaks annab täidise kasutamine enne küpsetamist lisakaitse toiduohutuse ja säilivuse osas. Nii Cremfil Classic kui ka Vivafil pakuvad küpsetamisel suurt stabiilsust - vee aurustumine küpsetamise ajal on piiratud. Niiskuse säilitamiseks ja koogi pehmuse kaitsmiseks vähendage küpsetamise ja jahutamise aega.
3. Pakendamine
Lisateave
Säilivusaja pikendamine on püüe muuta toit pikemaks ajaks ohutuks, säilitades selle esialgse kvaliteedi, tekstuuri ja värskuse. Toodete säilivusaja pikendamiseks võib kasutada erinevaid koostisosi ja protsesse. Kui tekib lisaküsimusi, võtke julgesti ühendust Puratose müügiesindajatega!