11 nov 2025
Pagari-, kondiitri- ja šokolaaditootmise professionaalide jaoks on õigete šokolaadi- ja kakaopõhiste koostisosade valimine enamat kui lihtsalt tehniline otsus. Sinu valitud šokolaad kujundab sinu toodete maitset, tekstuuri ja lugu. Ja kuna jätkusuutlikkuse ja kvaliteedi osas on ootused üha kasvavad, pole õige valiku tegemine kunagi olnud olulisem.
Nii saavad professionaalid valikute vahel orienteeruda ja valida šokolaadi, mis vastab igale tasemele.
Professionaalide jaoks tähendab „hea šokolaad” enamat kui lihtsalt naudingut. See puudutab järgmist:
Puratose šokolaadi- ja kakaopõhised lahendused on välja töötatud põhjaliku teadus- ja arendustegevuse kogemuse ning innovatsioonipühendumusega. Alates kääritamise meisterlikkusest kuni põllumeeste toetamiseni Cacao-Trace'i kaudu – iga toode on loodud vastama professionaalide vajadustele.
Kui šokolaad küpsetatakse taigna sisse, on stabiilsus võtmetähtsusega. Teil on vaja šokolaadi, mis säilitab kuumuse käes oma kuju ja maitse.
Täidised peaksid olema pehmed, maitsvad ja stabiilsed – olenemata sellest, kas need on pritsitud, pumbatud või külmutatud.
Maitse on see, kus šokolaad tõeliselt särab ja kus professionaalid saavad oma tooteid eristada.
Cacao-Trace sertifitseeritud šokolaad parandab maitset kontrollitud kääritamise teel, avades kakaoubade täieliku potentsiaali.
Professionaalses keskkonnas peab šokolaad surve all vastu pidama.
Puratos pakub lahendusi, mis on kohandatud igale mahule ja oskustasemele.
Tänapäeva tarbijad tahavad enamat kui lihtsalt suurepärast maitset – nad tahavad teada selle taga peituvat lugu. Cacao-Trace'iga pakub Puratos seda:
Õige šokolaadi valimine on tasakaal toote, selle maitse ja mõju vahel. Puratose laia lahenduste valiku ja Cacao-Trace'i lisaväärtuse abil saavad professionaalid luua tooteid, mis rõõmustavad kliente ja toetavad kakaokasvatajate kogukondade paremat tulevikku.
Kas soovite rohkem teada saada või rääkida mõne meie eksperdiga?