Minikook šokolaadimousse ja soolakaramelliga

Mandli biskviidi valmistamine
Munavalge vahusta järk-järgult, lisades kristallsuhkur. Sega omavahel puudersuhkur, mandlijahu, nisujahu ning lisage munamassile (käsitsi) ja segage ettevaatlikult. Seejärel saab segu määrida plaadile 30/40cm. Küpseta temperatuuril 200°C 8-10 minutit. Jahutatult lõika välja 10 tükki.

Täidis Pralicrac Salted Caramel valmistamine
Pange Puratose kasutusvalmis kreem Pralicrac Salted Caramel mandlipõhjadele metallrõngastesse.

Šokolaadi-mustsõstrakreemi valmistamine
Tehke šokolaadist ja koorest ganache ja segage kokku mustika seguga. Seejärel lisage keedetud, eelnevalt leotatud agar, segage, täitke silikoonvormid ja külmutage. Pärast külmutamist pange peale kiht kakaod.

Šokolaadi moussee valmistamine
Kuumuta 170g vahukoort keemiseni, lisa šokolaad, liiguta, kuni saad ühtlase massi. Lisage ettevalmistatud ganachile lahustatud, eelnevalt leotatud želatiin ja segage ettevaatlikult vahustatud vahukoorega, moodustades šokolaadivahu. Täitke eelnevalt ettevalmistatud vormid.

Viimistlemine
Lahjendage katteglasuur õliga ja kasutage pritsimiseks kompressorit kookide külmutatud pinnale, niimoodi tehes saate siidise tekstuuri.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid