Sega kõik toorained omavahel kokku ja sega keskmisel kiirusel 4-5 minutit. Seejärel kalla segu vormi ja küpseta 180°C 30-40 minutit.
Õunakreemi valmistamine
Vahusta koor ja sega teiste toorainetega.
Karamellikreemi valmistamine
Vahusta koor ja sega teiste toorainetega.
Koogi viimistlemine
Lõika biskviit õhukesteks kihtideks ja aseta seejärel koogiraami põhja biskviit, õunakreem, biskviit, karamellkreem. Pärast seda tuleks kook panna külma.
Külmunud kook kata Miroir Glassage Noiriga, mis on soojendatav 35-40°C.
Me kasutame küpsiseid, pakkumaks sulle parimat kogemust meie veebilehe külastamisel, tundmaks ära korduvaid külastusi ja eelistusi ning samuti veebilehe liikluse mõõtmiseks ja analüüsimiseks. Küpsiste kohta rohkem teada saamiseks tutvuge meie küpsiste poliitikaga. Vajutades “Nõustun kõigi küpsistega” annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks.