Sega kõik toorained omavahel kokku ja sega keskmisel kiirusel 4-5 minutit. Seejärel kalla segu vormi ja küpseta 180°C 30-40 minutit.
Õunakreemi valmistamine
Vahusta koor ja sega teiste toorainetega.
Karamellikreemi valmistamine
Vahusta koor ja sega teiste toorainetega.
Koogi viimistlemine
Lõika biskviit õhukesteks kihtideks ja aseta seejärel koogiraami põhja biskviit, õunakreem, biskviit, karamellkreem. Pärast seda tuleks kook panna külma.
Külmunud kook kata Miroir Glassage Noiriga, mis on soojendatav 35-40°C.
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.