Selle retsepti abil saad valmistada taimepõhise Brioche saia, mis on sobilik ka veganitele!
1 -sel kiirusel umbes 4-6 min.
2 -sel kiirusel umbes 5-8 min.
Taigna temperatuur 28-30 °C
Puhkeaeg 10-20 min.
Kaalumine 0,200 kg
Lõplik kerkeaeg 30-40 min.
Küpsetamine oleneb tootest - 10 – 20 min.
Ahju temp. 220- 230 °C
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.