Tempereeri Belcolade Selection Lait Cacao-Trace piimašokolaad ja kata šokolaaditahvli vormid.
Lase kristalliseeruda umbes 30 minutit.
Kadayifi pistaatsia täidis
Küpseta Kadayifi koos võiga pannil kuldpruuniks ja lase jahtuda.
Tempereeri Belcolade Selection Blanc Extra Cacao-Trace šokolaad ja lisa sulatatud kakaovõi Belcolade Pure Prime Pressed Cacao Butter Cacao-Trace .
Sega sisse PatisFrance pistaatsipralinee Praliné Pistache 52% ja PatisFrance Pralirex Pistache ning sega kõik spaatliga ühtlaseks.
Lisa kõik teised koostisosad ja sega korralikult läbi.
Täida šokolaadiga kaetud šokolaadivormid ja lase umbes 30 minutit kristalliseeruda.
Katke Dubai šokolaad pealt tempereeritud šokolaadiga
Kokkupanek
Kata vormi põhi ja küljed tempereeritud Belcolade Selection Lait Cacao-Trace šokolaadiga.
Jäta tahenema ja täida Kadayifi pistaatsia täidisega.
Jäta kristalliseeruma umbes 30 minutiks ja kata Dubai pistaaysia batoonid pealt tempereeritud šokolaadiga kinni.
Võta šokolaaditahvlid vormist välja ja hoia neid külmkapis temperatuuril 16 °C, suhtelise õhuniiskuse juures alla 60%.
Leia
Seotud retseptid
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebisait kasutab küpsiseid
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.