Dubai šokolaadist inspireeritud tahvel

Koostis

Kuidas teha

Vormimine
  • Tempereeri Belcolade Selection Lait Cacao-Trace piimašokolaad ja kata šokolaaditahvli vormid. 
  • Lase kristalliseeruda umbes 30 minutit.

Kadayifi pistaatsia täidis
  • Küpseta Kadayifi koos võiga pannil kuldpruuniks ja lase jahtuda. 
  • Tempereeri Belcolade Selection Blanc Extra Cacao-Trace šokolaad ja lisa sulatatud kakaovõi Belcolade Pure Prime Pressed Cacao Butter Cacao-Trace .
  • Sega sisse PatisFrance pistaatsipralinee Praliné Pistache 52% ja PatisFrance Pralirex Pistache ning sega kõik spaatliga ühtlaseks. 
  • Lisa kõik teised koostisosad ja sega korralikult läbi. 
  • Täida šokolaadiga kaetud šokolaadivormid ja lase umbes 30 minutit kristalliseeruda. 
  • Katke Dubai šokolaad pealt tempereeritud šokolaadiga

Kokkupanek
  • Kata vormi põhi ja küljed tempereeritud Belcolade Selection Lait Cacao-Trace šokolaadiga. 
  • Jäta tahenema ja täida Kadayifi pistaatsia täidisega. 
  • Jäta kristalliseeruma umbes 30 minutiks ja kata Dubai pistaaysia batoonid pealt tempereeritud šokolaadiga kinni. 
  • Võta šokolaaditahvlid vormist välja ja hoia neid külmkapis temperatuuril 16 °C, suhtelise õhuniiskuse juures alla 60%.

Leia

Seotud retseptid