Šokolaadisaiad aprikoosi kattega

Koostisosad

Method

Kate

 

Pärast jahtumist: Aprikoositäidis
Krõbe šokolaad: Belcolade Selection Noir 55% Cocoa Trace 600g + riisikrõbinad 60g

Segamine

Segamine:

3 minutit aeglasel, seejärel 3 minutit kiirel käigul, lisa

Mimetic ja sega veel 3 minutit aeglasel ja 3 minutit kiirel käigul

Taigna temperatuur: 27ºC
Puhkeaeg 10 min
Kaalumine: 120g
Kergitamine: 10 min

Vormimine

Vormimine: Rulli taigen lahti ja täida šokolaaditäidisega, aseta vormi.
Lõppkergitus: Umbes 60 min. 29 C,85% RH
Dekoreerimine: Määri Sunset Glazega

Küpsetamine

Ahju temperatuur: 245 C ülemine,  240 C alumine
Küpsetusaeg: ± 6 min

Leia Nutrition info

1,139 Kcal
Energia

271Kj
Energia

8g
Rasva

3.9g
Küllastunud

41g
Süsivesikud

6.3g
Suhkrud

*

Leia

Seotud retseptid