Pärast jahtumist: | Aprikoositäidis |
---|---|
Krõbe šokolaad: | Belcolade Selection Noir 55% Cocoa Trace 600g + riisikrõbinad 60g |
Segamine: | 3 minutit aeglasel, seejärel 3 minutit kiirel käigul, lisa Mimetic ja sega veel 3 minutit aeglasel ja 3 minutit kiirel käigul |
---|---|
Taigna temperatuur: | 27ºC |
Puhkeaeg | 10 min |
Kaalumine: | 120g |
Kergitamine: | 10 min |
Vormimine: | Rulli taigen lahti ja täida šokolaaditäidisega, aseta vormi. |
---|---|
Lõppkergitus: | Umbes 60 min. 29 C,85% RH |
Dekoreerimine: | Määri Sunset Glazega |
Ahju temperatuur: | 245 C ülemine, 240 C alumine |
---|---|
Küpsetusaeg: | ± 6 min |
1,139 Kcal
Energia
271Kj
Energia
8g
Rasva
3.9g
Küllastunud
41g
Süsivesikud
6.3g
Suhkrud
*
Energia 1,139 Kcal | ||
Energia 271Kj | ||
Rasva 8g | ||
Küllastunud 3.9g | ||
Süsivesikud 41g | ||
Suhkrud 6.3g | ||
Valk 6.4g | ||
Salt 2.7mg |