Sega kõik koostisosad kiviveskis kokku. Tempereeri pralineed 24 °C-ni.
Vala 36x27 cm vormi, mille paksus on 6 mm, ja lase paar minutit 4 °C külmkapis taheneda.
Tõsta külmkappi temperatuurile 15 °C.
Kahvrilaimi ganache
Kuumuta koor, invertsuhkur ja kahvrilaim 85 °C-ni. Vala peale Belcolade Origins Lait Cameroon 45 Cacao-Trace šokolaad.
Sega käsimikseriga, et saada homogeenne ja vedel ganache. Kui segu on 35–38 °C, lisa või ja sega uuesti läbi.
Aseta šokolaadiganache roosa pipra pralinee peale 36x27 cm suurusesse ja 6 mm paksusesse raami ja lase üleöö külmkapis 15 °C juures taheneda, keskmise õhuniiskuse juures alla 60%.
Leia
Seotud retseptid
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebisait kasutab küpsiseid
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.