Kuumuta 0,5 kg Whippakit keemiseni ja kalla osade kaupa šokolaadile pidevalt segades, kuni saad läikiva šokolaadikreemi. Seejärel tuleks šokolaadikreem jahutada 32 kraadini. Pärast seda tuleks vahustada kergelt ülejäänud Vahusta 0,5 kg Whippaki ja seejärel segada ettevaatlikult käsitsi šokolaadikreemiga.
Tegral Satin Crème Cake Clean Labeli valmistamise puhul tuleks segada kõik toorained 4 min keskmisel kiirusel reketikujulise vispliga. Pärast seda saab segu määrida plaadile, mida tuleks küpseta 180 kraadi umbes 10 minutit.
3. Desserdi lõplik valmistamine
Paiguta valmis koostisosad klaasidesse: põhja šokolaadi-mousse, biskviit, Smoobees Caramel või Blueberry, šokolaadi-mousse ja kata Miroir Neutre, Smoobees marmelaadipärlitega ning marjadega.
Avasta
Seotud retseptid
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebileht kasutab küpsiseid
Me kasutame küpsiseid, pakkumaks sulle parimat kogemust meie veebilehe külastamisel, tundmaks ära korduvaid külastusi ja eelistusi ning samuti veebilehe liikluse mõõtmiseks ja analüüsimiseks. Küpsiste kohta rohkem teada saamiseks tutvuge meie küpsiste poliitikaga. Vajutades “Nõustun kõigi küpsistega” annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks.