Küpseta 180°C juures 15-20 minutit ja lase pärast koogi maha jahtuda.
<p>Kreem</p>
Määri küpsetatud banaan šokolaadibiskviidile.
Sega Deli kohupiim ja jogurt, lisa sellele segule eelnevalt leotatud želatiin ja kergelt vahustatud Italmax.
Valage koor küpsetusvormis küpsetatud banaani peal, et see sellega täita. Jahutage.
Glasuurige Miroir Glassage’iga Neutre`iga ja Deli karamelliga. Kaunistage Deliga karamelli ja laastudega.
Leia
Seotud retseptid
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebileht kasutab küpsiseid
Me kasutame küpsiseid, pakkumaks sulle parimat kogemust meie veebilehe külastamisel, tundmaks ära korduvaid külastusi ja eelistusi ning samuti veebilehe liikluse mõõtmiseks ja analüüsimiseks. Küpsiste kohta rohkem teada saamiseks tutvuge meie küpsiste poliitikaga. Vajutades “Nõustun kõigi küpsistega” annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks.