Glasuuriga ekleerid

Kogus grammides
Keedutaigen
Tegral Clara Super 1000
Vesi 1500
Õli 100
Vaniljekreem
Cremyco 300
Vesi 1000
Karamellikreem
Vesi 1000
Cremyco 300
Deli Caramel 275

Keedutaigna valmistamine
Sega kõik keedutaigna koostisained omavahel kokku, keskmisel kiirusel 4-5 min. Seejärel pritsi plaadile ekleerid. Küpseta vähese auruga 180°C ligikaudu 35-45 minutit sõltuvalt ekleeride suurusest.

Vaniljekreemi valmistamine
Vahusta Cremyco veega keskmisel kiirusel 3 minutit. Jäta segu seisma 5 minutiks, seejärel sega veel ja lisa vaniljesuhkur. Täida ekleerid ja glasuuriks pane Carat Decocrem White'i.

Karamellikreemi valmistamine
Vahusta Cremyco veega keskmisel kiirusel, 3 minutit. Jäta segu seisma 5 minutiks, seejärel sega veel ja lisa Deli Caramel. Täida ekleerid ja glasuuriks peale Puratos Fudge Caramel.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Avasta

Seotud retseptid