Glasuuriga ekleerid

Keedutaigna valmistamine
Sega kõik keedutaigna koostisained omavahel kokku, keskmisel kiirusel 4-5 min. Seejärel pritsi plaadile ekleerid. Küpseta vähese auruga 180°C ligikaudu 35-45 minutit sõltuvalt ekleeride suurusest.

Vaniljekreemi valmistamine
Vahusta Cremyco veega keskmisel kiirusel 3 minutit. Jäta segu seisma 5 minutiks, seejärel sega veel ja lisa vaniljesuhkur. Täida ekleerid ja glasuuriks pane Carat Decocrem White'i.

Karamellikreemi valmistamine
Vahusta Cremyco veega keskmisel kiirusel, 3 minutit. Jäta segu seisma 5 minutiks, seejärel sega veel ja lisa Deli Caramel. Täida ekleerid ja glasuuriks peale Puratos Fudge Caramel.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid