Sega kõik keedutaigna koostisained omavahel kokku, keskmisel kiirusel 4-5 min.
Seejärel pritsi plaadile ekleerid. Küpseta vähese auruga 180°C ligikaudu 35-45 minutit sõltuvalt ekleeride suurusest.
Vaniljekreemi valmistamine
Vahusta Cremyco veega keskmisel kiirusel 3 minutit. Jäta segu seisma 5 minutiks, seejärel sega veel ja lisa vaniljesuhkur. Täida ekleerid ja glasuuriks pane Carat Decocrem White'i.
Karamellikreemi valmistamine
Vahusta Cremyco veega keskmisel kiirusel, 3 minutit. Jäta segu seisma 5 minutiks, seejärel sega veel ja lisa Deli Caramel. Täida ekleerid ja glasuuriks peale Puratos Fudge Caramel.
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.