Apelsini-karamelli kook

Kogus grammides
Apelsini-karamelli kook
PatisFrance Catania 50% 150
Suhkur 150
Invertsuhkur 65
Munad 250
Piim 75
Belcolade Selection Amber Cacao-Trace 100
Või 200
Küpsetuspulber 8
Jahu 225
Belcolade Premium Dutch kakaopulber 12
Soolatud karamellitükid D’Isigny 100
Suhkrustatud apelsini kuubikud 100
Merevaigu kate:
Belcolade Selection Amber Cacao-Trace 500
Soolatud karamellitükid D’Isigny 100
Mandliõli 40

Valmistamine:

Ühtlase koostise saamiseks segage blenderis omavahel kokku PatisFrance Catania 50% mandlipasta, suhkur, invertsuhkur ja munad. Pärast segamist vahustage segu 5 minutit vispliga. Seejärel kuumutage piim koos Belcolade Selection Amber Cacao-Trace šokolaadiga temperatuurini 40°C ning segage need omavahel. Sulatage või ning lisage see esimesele segule, kuni moodustub ühtlase tekstuuriga segu, seejärel lisage omakorda sulatatud merevaigušokolaadi ja piima segu ning segage kõik kokku. Järgmiseks saab juurde lisada sõelutud jahu, Belcolade Premium Dutch kakaopulbri ja küpsetuspulbri. Viimaseks lisage ettevaatlikult karamellitükid ja apelsinikuubikud.

Asetage 325 grammi koogitainast sobilikku koogivormi ning küpsetage seda 175°C juurdes umbes 30 minutit. Võtke kook vormist välja ning laske sellel maha jahtuda.

Soojendage Belcolade Selection Amber Cacao-Trace šokolaad temperatuurini 40°C ning lisage sellele karamellitükid ja mandliõli. Seejärel segage saadud segu korralikult spaatliga läbi. Katke temperatuurini 30°C jahtunud kook kinni. Lõpetuseks kaunistage kook šokolaadist kaunistustega.


Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Avasta

Seotud retseptid