Prantsuse Brioche päts

Koostis

Kuidas teha

Viimane samm: Pärast küpsetamist jahutage see temperatuurini 32 ° C, seejärel pange kilekotti ja sulgege see.

Ekstra nipp: Või tuleb lisada pärast 20-minutilist segamist esimesel kiirusel.

Sellest retseptist

Tutvustame meie uuenduslikku brioche-pätsi retsepti – võti toidujäätmete vähendamiseks ja keskkonna aitamiseks. Meie retseptis kasutatakse tipptasemel koostisosi, mis võivad traditsiooniliste retseptidega võrreldes vähendada jäätmeid kuni 50%, muutes selle toidutootjate jaoks oluliseks teguriks. 

LCA-PEF metoodika abil saame täpselt välja arvutada, kui suurt mõju meie brioche päts võib avaldada. Iga 100 tonni meie retsepti alusel toodetud brioche'i kohta saavad meie kliendid oma keskkonnamõju vähendada võrdeliselt 2224 puu istutamisega. Sellel on märkimisväärne mõju ja me oleme uhked, et saame toidutootmise maailma muuta. 

Nii et kui otsite brioche-pätsi retsepti, mis on nii maitsev kui ka jätkusuutlik, siis ärge enam otsige. Proovige meie retsepti juba täna ja ühinege meiega, et keskkonda positiivselt mõjutada - üks päts korraga.

Leia

Seotud retseptid