Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Koostisosad

Kogus grammides
Põhi
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 750
Õli 300
Vesi 150
Cheesecake täidis
Deli Cheesecake* 4000
Glasuur
Miroir Glassage Noir
Valmistusviis

Sega kõik koostisosad  homogeenseks taignaks 5 min. keskmisel kiirusel,  vala segu plaadile 40x60 cm.

Küpseta  180°C juures .

Cheesecake täidis:

Vala biskviitpõhjale ning  küpseta 160°C juures 60 minutit.

Kokkupanek & dekoor

Kuumuta  Miroir Glassage Chocolate või Miroir Noir 35°C…40°C. Seejärel kata jahutatud kook kattegeeliga.

Kaunista pealt pähklitega.


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Jõhvika Deli Cheesecake

Jõhvika Deli Cheesecake

Toblerone kook

Toblerone kook

Mooniseemne jogurtikook marjadega

Mooniseemne jogurtikook marjadega

Jõuluhõnguline meekook

Jõuluhõnguline meekook

Pinacolada tort

Pinacolada tort

New Yorgi stiilis juustukook

New Yorgi stiilis juustukook