Jõhvika Deli Cheesecake

Kogus grammides
Koostisosad muretaigna põhjale:
Tegral Kruche 1000
Või 400
Munad 100
Koostisosad muretaigna põhjale: total 1500
Küpsiste või muretaigna põhi:
Või 140
Purustatud pistaatsia pähklid 20
Kuivatatud jõhvikad 40
Küpsiste või muretaigna põhi: total 200
Täidis
Deli Cheesecake 500
Topfil Wild Cranberry (60%) 50
Belcolade Selection Blanc X605/G 90
Täidis total 640
Valmistusviis

Sega koostisosad omavahel. Rulli 3 mm kihiks ning küpseta 16 minutit 180 ° C juures.

Murenda küpsiste puru koos sulatatud või, pistaatsiate ning kuivatatud jõhvikatega vormi ning vajuta põhjaks.

Sulata Belcolade Blanc ning sega Deli Cheescakega. Vala koogivormi , tasanda pealt ühtlaseks.

Küpseta 35 min. 150-160 kraadi juures.

Kaunistamine:

Kata jahutatud kook Topfil Cranberry 60% jõhvikamoosiga. Läigesta Miroir Neutrega. Peale võid lisada valge šokolaadi tukke, jõhvikaid, pistaatsiapähkleid.

 


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Pähkli-šokolaadi Cheesecake

Pinacolada tort

Pinacolada tort

New Yorgi stiilis juustukook

New Yorgi stiilis juustukook