Brownie

Koostisosad

Kogus grammides
Brownie
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 1500
Carat Coverlux Dark 600
Küpsetusmargariin 75
Õli 600
Munad 450
Munakollased 150
Invertsiirup 150
Sidruni, apelsinikoor 50
Röstitud pähklid 400
Ganash
Whippak 500
Carat Coverlux Dark 625
Valmistusviis

Sulata Carat Coverlux Dark margariiniga 45 C. Sega  vahustusmasinas reketiga keskmisel kiirusel Tegral Satin Creme Cake Belgian Chocolate, õli, munad, munakollased, suhkur 3 minutit. Lisa sulatatud Carat margariiniga , sega veel 2 min. Lisa apelsini – ja sidrunikoored, röstitud pähklid. Sega läbi, kalla küpsetusraami 40x60cm, küpseta 30-40 min. 170 C.

Kuumuta Whippak keemiseni, lisa Carat Coverlux Dark, sega ühtlase massi saamiseni, jahuta. Kata jahtunud kook, kaunista.


Retsepti raskusaste


Keerukuse aste: