Sega kõik toorained omavahel keskmisel kiirusel 5 minutit.
Kalla saadud taigen äärtega plaadile mõõtudega 60x40cm ja seejärel küpseta 15-20
minutit temperatuuril 180°C.
Kreemi valmistamine
Sega Purajogo Vivafil Passionfruit ja sidrunimahl, lisa leotatud ja soojendatud zelatiin ja sega ühtlaseks massiks. Lõpuks lisa hapukoor, sega ja kalla biskviidile. Biskviit peab olema eelnevalt poolitatud ja üks pool tuleks panna vormi põhja. Kalla põhjale kreem.
Mangokihi valmistamine
Agar tuleks leotada vees, seejärel segada Topfil Mangoga ja pritsida pritskotiga sirgete või viltuste triipudena hapukoore kreemi sisse. Kata biskviidiga ja pane külma.
Katte valmistamine
Tükelda virsikukompott ja lase sellel seista sõelal, et vedelik eralduks. Seejärel aseta külmas seisnud koogile virsikutükid ja mustikad ning kata Harmony Classic katteželeega.
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.