Sega kõik toorained omavahel 2 minutit aeglasel kiirusel ja 2 minutit kiirel kiirusel reketi-kujulise vispliga. Määri 8 mm paksune biskviit 40x 60cm plaadile. Küpseta umbes 15 minutit 180°C ja seejärel jahuta.
2. Kreem
Kuumuta sidrunipüree kuni 80°C. Lisa vahukoorestabilisaator ja sega ühtlase massi saamiseni. Lisa Deli Cheesecake saadud segusse ja lõpuks lisa kergelt vahustatud koor. Pane kokku kolmekihiline plaadikook. Külmuta. Lõika plaadikook 11x11cm ruutudeks, pärast kolmnurkadeks ja seejärel pakenda.
Leia
Seotud retseptid
Vali pakend
Ostukorvi lisatud
Toode lisatud ostukorvi
Tere tulemast Puratosesse
Meie veebisait kasutab küpsiseid
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.