Kohvi ja Dulce De Leche plaadikook

Liivapõhja valmistamine
Vahusta margariin suhkruga, lisa muna ja vahusta. Seejärel lisa jahu ja sega segu ühtlaseks. Vormi tordipõhjad vastavalt tordi suurusele, küpseta 180°C juures.

Deli Dulce de Leche mousse valmistamine
Vahusta vahukoor õrnaks vahuks, seejärel sega vahukoor Deli Dulce de Lechega. Järgmisena lisa segule sulatatud ja soojendatud zelatiin. Pärast seda läheb tordirõngasse küpsetatud liivapõhi, millele tuleb määrida sulatatud Pralicraci soolakaramell. Lõpetuseks lähevad tordile külmutatud pohlad ja peale Deli Dulce de Leche mousse, seejärel tuleb tort külma panna.

Katte valmistamine
Soojenda Miroir Glassage Neutre 35-40°C juures ja kata tordi pind õhukese kihiga, vajadusel lisa värv.

Kaunistamine
Soovi korral kata tort Deli Dulce de Lechega.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid