Leib, sai

Puratose tooraine Leib, sai valmistamiseks

Sapore Molderator Nordic

Fermenteeritud nisujahu hallituse ärahoidmiseks

Vulkan CL

Jahuparendaja pakendatud saiabatoonidele ja väikesaiadele; annab tootele värskust, volüümi, annab saia pehme sisu ja krõbeda kooriku . 

Sapore Fidelio

Vedel nisujuuretis, mis on kääritatud San Francisco juuretisebakteritest; mõeldud San Francisco tüüpi leibade küpsetamiseks ning nisuleibade lõhna ja maitse parandamiseks. 

Soft´R Alpaga A+

Jahuparendaja pakendatud saiatoodetele; annab tootele värskust, pikendab säilivusaega, annab saia pehme sisu ja kröbeda kooriku . 

Diamant Cereal Top

Pagarisegu, sobib ka katteks salatitele, pudrule...

Sapore Softgrain 5 Grains

Kasutusvalmis eelleotataud 5-viljasegu ( rukis, nisu, spelta, tumedad ja valged linaseemned) rukkijuuretises

Softgrain Sprouted Rye

Spetsiaalse tehnoloogia abil valmistatud idandatud rukkiterad -sobivad ciabattale, kuklitele, palaleibadele, dessertidele tervisliku lisaväärtuse andmiseks

Double Bake CL

Frostec sarja toode, mis pakub erinevaid tehnoloogilisi lahendusi kõrgekvaliteetsete sügavkülma taignate valmistamiseks.