Šokolaaditort laastudega

Kogus grammides
Põhi
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 250
Õli 100
Munad 90
Vesi 60
Pralicrac soolakaramelli täidis
Šokolaadi-mandlimousse 400
Whippak 200
Praline Almond 50% 50
Kate
SM-1 Milk Chocolate Shavings Lait 80-100

Põhja valmistamine
Sega kõik toorained omavahel kokku, keskmisel kiirusel 4 minutit. Kalla tordirõngasse ja küpseta 180°C juures 35 minutit.

Täidise valmistamine
Soojenda Pralicrac soolakaramelli täidis ja määri biskviidile. Vahusta ganache keskmisel kiirusel, lisades tasapisi Whippakit, seejärel saad elastse šokolaadivahu, kuhu saab lisa maitseks mandlipralineesid. Määri osa mousseest Pralicrac soolakaramellile, kata biskviidiga ja määri peale teine osa šokolaadi-mandlimousseest.

Kaunistamine
Kata Belcolade pehme kakaoglasuuriga.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Avasta

Seotud retseptid