Sega kõik toorained omavahel kokku, keskmisel kiirusel 4 minutit. Kalla tordirõngasse ja küpseta 180°C juures 35 minutit.
Täidise valmistamine
Soojenda Pralicrac soolakaramelli täidis ja määri biskviidile.
Vahusta ganache keskmisel kiirusel, lisades tasapisi Whippakit, seejärel saad elastse šokolaadivahu, kuhu saab lisa maitseks mandlipralineesid. Määri osa mousseest Pralicrac soolakaramellile, kata biskviidiga ja määri peale teine osa šokolaadi-mandlimousseest.
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.