Minikook šokolaadimousse ja soolakaramelliga

Kogus grammides
Mandli biskviit
Mandlijahu 95
Nisujahu 25
Puudersuhkur 125
Munavalge 150
Kristallsuhkur 95
Täidis Pralicrac Salted Caramel
Pralicrac Salted Caramel 250
Šokolaadi-mustsõstrakreem
Topfil Black Currant 60% 100
Belcolade Lait Selection 50
Vahukoor 35%-line 50
Agar 2
Vesi agari jaoks 70
Šokolaadi moussee
Belcolade Lait Selection 170
Vahukoor 35%-line ganachile 170
želatiinileht 8
Vesi želatiinile 45
Vahukoor 35% vahustatud 380
Viimistlemine
Kakaoglasuur Carat Coverlux Dark 50
Õli 10
Mandli biskviidi valmistamine
Munavalge vahusta järk-järgult, lisades kristallsuhkur. Sega omavahel puudersuhkur, mandlijahu, nisujahu ning lisage munamassile (käsitsi) ja segage ettevaatlikult. Seejärel saab segu määrida plaadile 30/40cm. Küpseta temperatuuril 200°C 8-10 minutit. Jahutatult lõika välja 10 tükki.

Täidis Pralicrac Salted Caramel valmistamine
Pange Puratose kasutusvalmis kreem Pralicrac Salted Caramel mandlipõhjadele metallrõngastesse.

Šokolaadi-mustsõstrakreemi valmistamine
Tehke šokolaadist ja koorest ganache ja segage kokku mustika seguga. Seejärel lisage keedetud, eelnevalt leotatud agar, segage, täitke silikoonvormid ja külmutage. Pärast külmutamist pange peale kiht kakaod.

Šokolaadi moussee valmistamine
Kuumuta 170g vahukoort keemiseni, lisa šokolaad, liiguta, kuni saad ühtlase massi. Lisage ettevalmistatud ganachile lahustatud, eelnevalt leotatud želatiin ja segage ettevaatlikult vahustatud vahukoorega, moodustades šokolaadivahu. Täitke eelnevalt ettevalmistatud vormid.

Viimistlemine
Lahjendage katteglasuur õliga ja kasutage pritsimiseks kompressorit kookide külmutatud pinnale, niimoodi tehes saate siidise tekstuuri.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Avasta

Seotud retseptid