Rosmariini-karamelli käsitöötrühvel

Kogus grammides
Vormimine
Belcolade Selection Milk O3X5/J Endale sobilik kogus
Rosmariini-karamell
Värske rosmariin 10
Suhkur 240
Glükoos 100
Vahukoor 35%-line 240
Või 100
Soolahelbed 5
Vanilje ganache
Glükoos 40
Suhkur 50
Vahukoor 35%-line 375
Vaniljekaun (tk) 2
Sool 3
Belcolade Selection Milk O3X5/J 250
Belcolade Pure prime Pressed Cocoa Butter 20
Või 50

Vormimine
Tempereeri šokolaad, aseta vormidesse ja jäta kristalliseeruma.

Rosmariini-karamelli valmistamine
Jäta rosmariini oks vahukoore sisse umbes üheks tunniks. Valmista karamell suhkrust ja glükoosist. Kuumuta vahukoor ja või ning lisa sinna osade kaupa karamell. Lisa soolahelbed ja seejärel jäta segu jahtuma. Pärast seda täida kommivorm karamellitäidisega.

Vanilje ganache valmistamine
Kuumuta vahukoor keemiseni koos vaniljekaunaga. Karamelliseeri suhkur ja glükoos. Lisa osade kaupa kuum koor. Seejärel sõelu välja vaniljekaunad ja sega piimašokolaadi ning kakaovõiga. Kui ganache on jahtunud kuni 35°C, lisa segule juurde või ja vahusta.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Avasta

Seotud retseptid