Rosmariini-karamelli käsitöötrühvel

Vormimine
Tempereeri šokolaad, aseta vormidesse ja jäta kristalliseeruma.

Rosmariini-karamelli valmistamine
Jäta rosmariini oks vahukoore sisse umbes üheks tunniks. Valmista karamell suhkrust ja glükoosist. Kuumuta vahukoor ja või ning lisa sinna osade kaupa karamell. Lisa soolahelbed ja seejärel jäta segu jahtuma. Pärast seda täida kommivorm karamellitäidisega.

Vanilje ganache valmistamine
Kuumuta vahukoor keemiseni koos vaniljekaunaga. Karamelliseeri suhkur ja glükoos. Lisa osade kaupa kuum koor. Seejärel sõelu välja vaniljekaunad ja sega piimašokolaadi ning kakaovõiga. Kui ganache on jahtunud kuni 35°C, lisa segule juurde või ja vahusta.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Leia

Seotud retseptid