Tempereeri šokolaad, aseta vormidesse ja jäta kristalliseeruma.
Rosmariini-karamelli valmistamine
Jäta rosmariini oks vahukoore sisse umbes üheks tunniks. Valmista karamell suhkrust ja glükoosist. Kuumuta vahukoor ja või ning lisa sinna osade kaupa karamell. Lisa soolahelbed ja seejärel jäta segu jahtuma. Pärast seda täida kommivorm karamellitäidisega.
Vanilje ganache valmistamine
Kuumuta vahukoor keemiseni koos vaniljekaunaga. Karamelliseeri suhkur ja glükoos. Lisa osade kaupa kuum koor. Seejärel sõelu välja vaniljekaunad ja sega piimašokolaadi ning kakaovõiga.
Kui ganache on jahtunud kuni 35°C, lisa segule juurde või ja vahusta.
Kasutame küpsiseid, et pakkuda teile meie veebisaidil parimat kasutuskogemust, tuvastada korduvaid külastusi ja eelistusi ning mõõta ja analüüsida liiklust. Küpsiste kohta lisateabe saamiseks, sealhulgas nende keelamise kohta, vaadake meie küpsiste poliitikat. Klõpsates "Nõustun kõigi küpsistega", nõustute kõigi küpsiste kasutamisega.