Prince tort

Kogus grammides
Põhi
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 750
Õli 300
Munad 300
Vesi 150
Carat kreem
Whippak 125
Piim 125
Munakollased 50
Bavarois Neutral 50
Carat Coverlux White 190
Kiht 2
Topfil Wild Cranberry 60% 300
Vanilje mousse
Whippak 660
Munakollased 70
MMB Neutre 120
Whippak 450
Vanill
Valmistusviis

Sega kõik koostisosad  homogeenseks taignaks 5 min. keskmisel kiirusel,  vala segu plaadile 40x60 cm.

Küpseta  180°C juures .

 Carat kreem:

Kuumuta piim+ koor, lisa munakollased, seejärel bavarois, saadud segu vala Caratile ning sega omavahel.


Kokkupanek & dekoor

Võta 14 läbimõõduga tordirõngas, pane põhja Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate biskviit, kata see Carat kreemiga, pane peale veel üks biskviit ja määri Topfil Cranberry 60%-ga.  Pane sügavkülma. Võta suurem tordirõngas 20 cm. Läbimõõduga. Pane rõnga põhja toidukile nii, et kile ääred tõmba ümber rõnga. Vala sisse vanilje mousse , et pool rõngast on täidetud. Seejärel pane sinna keskele sügavkülmutatud 1.tort  nii, et põhi jääb paistma ja on rõnga äärega ühel tasandil- see jääb pärast tordi põhjaks. Aseta sügavkülma. Enne glaseerimist keera tort teistpidi ja glaseeri.

Kuumuta  Miroir Glassage Neutre  35°C…40°C-ni, sega kokku peedipulbriga . Seejärel kata jahutatud kook kattegeeliga.

Kaunista pealt .


Retsepti raskusaste

Keerukuse aste: