Mango-jogurti plaadikook

Kogus grammides
Biskviit Tegral Satin Creme Cake CL
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 1500
Munad 525
Õli 450
Vesi 340
Kreem
Purajogo 1200
Hapukoor 20%-line 1200
Vivafil Passionfruit 250
Sidrunimahl 20
Želatiin 40
Vesi želatiinile 200
Mangokiht
Topfil Mango 50% 1500
Agar 16
Vesi agari jaoks 500
Kate
Virsikukompott 960
Mustikad 250
Harmony Classic Neutra Soovitud kogus

Biskviidi valmistamine
Sega kõik toorained omavahel keskmisel kiirusel 5 minutit. Kalla saadud taigen äärtega plaadile mõõtudega 60x40cm ja seejärel küpseta 15-20 minutit temperatuuril 180°C.

Kreemi valmistamine
Sega Purajogo Vivafil Passionfruit ja sidrunimahl, lisa leotatud ja soojendatud zelatiin ja sega ühtlaseks massiks. Lõpuks lisa hapukoor, sega ja kalla biskviidile. Biskviit peab olema eelnevalt poolitatud ja üks pool tuleks panna vormi põhja. Kalla põhjale kreem.

Mangokihi valmistamine
Agar tuleks leotada vees, seejärel segada Topfil Mangoga ja pritsida pritskotiga sirgete või viltuste triipudena hapukoore kreemi sisse. Kata biskviidiga ja pane külma.

Katte valmistamine
Tükelda virsikukompott ja lase sellel seista sõelal, et vedelik eralduks. Seejärel aseta külmas seisnud koogile virsikutükid ja mustikad ning kata Harmony Classic katteželeega.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Avasta

Seotud retseptid