Plaadikook kohvi ja Dulche de Lechega

Kogus grammides
Biskviit
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 1000
Õli 600
Munad 500
Vesi 100
Kohvimousse
Vahukoor 750
Whippak 750
Vahukoore stabilisaator Neutre 300
Vesi 300
Lahustuv kohv 30
Siirup
Vesi 200
Suhkur 200
Lahustuv kohv 20
Viski 30
Dulche de Leche mousse
Deli Dulce de Leche 500
Vesi 200
Stabilisaator neutraalne 200
Vahukoor 250
Whippak 250
Biskviidi valmistamine
Sega kõik toorained omavahel kokku, keskmisel kiirusel 4 minutit. Pane segu 60x40cm vormi ja küpseta 180°C 30 minutit.

Kohvimousse valmistamine
Sega külm vesi vahukoore stabilisaatoriga. Vahusta mõlemad koored kergeks vahuks. Lisa kohvi ja seisnud stabilisaator veega. Kalla siirupiga niisutatud biskviidile, määri laiali ja aseta külma.

Siirupi valmistamine
Keeda siirup, lisa kohv ja viski.

Dulche de Leche mousse valmistamine:
Sega stabilisaator veega, lase seista, lisa Deli Dulche de Leche. Viimaks lisa kergelt vahustatud koored ja pritsi koogile pealmiseks kihiks. Seejärel aseta kook külma. Kaunista kakaoga ja šokolaadi viguritega.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Avasta

Seotud retseptid