Sega kõik toorained omavahel kokku, keskmisel kiirusel 4 minutit. Pane segu 60x40cm vormi ja küpseta 180°C 30 minutit.
Kohvimousse valmistamine
Sega külm vesi vahukoore stabilisaatoriga. Vahusta mõlemad koored kergeks vahuks. Lisa kohvi ja seisnud stabilisaator veega. Kalla siirupiga niisutatud biskviidile, määri laiali ja aseta külma.
Siirupi valmistamine
Keeda siirup, lisa kohv ja viski.
Dulche de Leche mousse valmistamine:
Sega stabilisaator veega, lase seista, lisa Deli Dulche de Leche. Viimaks lisa kergelt vahustatud koored ja pritsi koogile pealmiseks kihiks. Seejärel aseta kook külma. Kaunista kakaoga ja šokolaadi viguritega.
Me kasutame küpsiseid, pakkumaks sulle parimat kogemust meie veebilehe külastamisel, tundmaks ära korduvaid külastusi ja eelistusi ning samuti veebilehe liikluse mõõtmiseks ja analüüsimiseks. Küpsiste kohta rohkem teada saamiseks tutvuge meie küpsiste poliitikaga. Vajutades “Nõustun kõigi küpsistega” annate nõusoleku kõigi küpsiste kasutamiseks.