Õuna-karamelli plaadikook

Kogus grammides
Biskviit
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate 500
Munad 250
Õli 250
Vesi 100
Kreem õunatükkidega
Whippak 300
Topfil Apple-Cinnamon 60% 400
Creme Finesse 200
Sidrunhape
Karamellikreem
Whippak 300
Cremfil Salted Caramel 300
Želatiin 8
Kate
Miroir Glassage Noir
Biskviidi valmistamine
Sega kõik toorained omavahel kokku ja sega keskmisel kiirusel 4-5 minutit. Seejärel kalla segu vormi ja küpseta 180°C 30-40 minutit.

Õunakreemi valmistamine
Vahusta koor ja sega teiste toorainetega.

Karamellikreemi valmistamine
Vahusta koor ja sega teiste toorainetega.

Koogi viimistlemine
Lõika biskviit õhukesteks kihtideks ja aseta seejärel koogiraami põhja biskviit, õunakreem, biskviit, karamellkreem. Pärast seda tuleks kook panna külma. Külmunud kook kata Miroir Glassage Noiriga, mis on soojendatav 35-40°C.

Retsepti raskusaste

Keerukuse aste:  

Avasta

Seotud retseptid