Kogus grammides | ||
---|---|---|
Koostisosad muretaigna põhjale: | ||
Tegral Kruche | 1000 | |
Või | 400 | |
Munad | 100 | |
Koostisosad muretaigna põhjale: total | 1500 | |
Küpsiste või muretaigna põhi: | ||
Või | 140 | |
Purustatud pistaatsia pähklid | 20 | |
Kuivatatud jõhvikad | 40 | |
Küpsiste või muretaigna põhi: total | 200 | |
Täidis | ||
Deli Cheesecake | 500 | |
Topfil Wild Cranberry 60% | 50 | |
Belcolade Selection Blanc X605/J | 90 | |
Täidis total | 640 |
Sega koostisosad omavahel. Rulli 3 mm kihiks ning küpseta 16 minutit 180 ° C juures. Murenda küpsiste puru koos sulatatud või, pistaatsiate ning kuivatatud jõhvikatega vormi ning vajuta põhjaks. Sulata Belcolade Blanc ning sega Deli Cheescakega. Vala koogivormi , tasanda pealt ühtlaseks. Küpseta 35 min. 150-160 kraadi juures. Kaunistamine: Kata jahutatud kook Topfil Cranberry 60% jõhvikamoosiga. Läigesta Miroir Neutrega. Peale võid lisada valge šokolaadi tukke, jõhvikaid, pistaatsiapähkleid. |
|
Keerukuse aste: