Koostisosad | ||
---|---|---|
Brandmasse keedutaigna pulber | 1000 | |
Vesi | 1550 | |
Piim | 1000 | |
Suhkur | 150 | |
CPT | 90 | |
Topfil Wild Cranberry 60% | ||
Belcolade Noir Selection D600/J | 260 | |
Seesami florex | 150 | |
Seesamiseemned | 50 |
Brandmasse keedutaigen :
Sega toorained reketiga keskmisel kiirusel 5 min, lase seista 10 minutit. Pritsi ekleerid, kata streisliga, küpseta 205-180 C juures 30-35 minutit. Algul lisa auru, siiber avada 10 minuti pärast.
Kreem:
Kuumuta piim, sega omavahel CPT ja suhkur, lisa osa piima segule ja sega ühtlaseks. Kalla keevasse piima ühtlane segu ja sega veel, kuni kreem on valmis. Jahuta.
Seesami florex:
Sega seesamiseemned Florexiga, küpseta silikoonmatil 180 C helepruuni värvuseni. Lõika soojalt sulle sobivad kujundid. Täida ekleerid Topfil Cranberry 60% jõhvikamoosiga , šokolaadikreemiga, pane peale seesamiplaadid , kaunista popkorni ja pekaanipähklitega
Keerukuse aste: