Vaata kõiki tooteid
Segamine:
8 min aeglasel käigul, 4 minutit kiiresti. Lisa curry ja rosinad 3 minutit enne segamise lõppu.
Taigna Temperatuur:
26°C - 28°C
Kergitusaeg:
20 minutit toa temperatuuril
Kaalu:
100g
Puhkeaeg:
10 minutit laual, kergelt kaetuna
Vormi:
Rulli taigen 2,5 cm kõrguseks, lõika ristkulikuteks 5x11 cm
Lõppkergitamine:
60 minutit, 26°C - 28°C, 80% õhuniiskuses.
Kaunistamine:
tee mõned diagonaalsed lõiked
Ahju Temperatuur:
250°C, alanda 230°C-ni, anna pisut auru
Kupsetusaeg:
14 minutit , ava siiber natuke enne lõppu. Eelkergitatud sügavkulmutatud toodetel 22 minutit.
Keerukuse aste:
Loe veel
Product has been added to your cart
Puratos kasutab küpsiseid teie parema teenuse tagamiseks. Loe rohkem
Nõustu
© Puratos Grupp 2019