Kogus grammides | ||
---|---|---|
Brownie | ||
Tegral Satin Cream Cake Belgian Chocolate | 1500 | |
Carat Coverlux Dark | 600 | |
Küpsetusmargariin | 75 | |
Õli | 600 | |
Munad | 450 | |
Munakollased | 150 | |
Invertsiirup | 150 | |
Sidruni, apelsinikoor | 50 | |
Röstitud pähklid | 400 | |
Ganash | ||
Whippak | 500 | |
Carat Coverlux Dark | 625 |
Sulata Carat Coverlux Dark margariiniga 45 C. Sega vahustusmasinas reketiga keskmisel kiirusel Tegral Satin Creme Cake Belgian Chocolate, õli, munad, munakollased, suhkur 3 minutit. Lisa sulatatud Carat margariiniga , sega veel 2 min. Lisa apelsini – ja sidrunikoored, röstitud pähklid. Sega läbi, kalla küpsetusraami 40x60cm, küpseta 30-40 min. 170 C.
Kuumuta Whippak keemiseni, lisa Carat Coverlux Dark, sega ühtlase massi saamiseni, jahuta. Kata jahtunud kook, kaunista.
Keerukuse aste: