TERVIS JA HEAOLU

Toidu tootmisviis mõjutab nii inimeste tervist kui ka meie planeeti. Seetõttu on olnud tervis ja heaolu algusest peale Puratose teadus- ja arendustegevuse keskmes. Meie eesmärk on pakkuda võimalikult toitainerikkaid tooteid, tegemata järeleandmisi maitses, tekstuuris, kvaliteedis või ohutuses. Et olla paremad ja tervislikumad, täiustame läbi teaduse pidevalt oma tootevalikut ning suurendame oma toodetes kasulike koostisosade (nt puuviljad, kiudained ja täisteratooted) sisaldust. Samuti püüame koostisosades vähendada soola, teatud rasvade ja suhkrute sisaldust. Lisaks võimaldab Puratose patenteeritud uurimisprogramm Taste Tomorrow saada põhjaliku ülevaate globaalsetest ja kohalikest tarbijakäitumistest, hoiakutest ja valikutest. Seda silmas pidades pakume sobivat tootevalikut, mis katab tarbijate vajadused läbipaistvuse või taimsete alternatiivide järele.

Tervis ja heaolu Puratoses

Meie lähenemine tervisele ja heaolule koosneb 10-st punktist. Kui tervise osa toetab teadus, siis heaolu osa on seotud tarbija arusaamaga, milline toit on neile parem.

Tervaili ja seemned

Suurendame oma toodetes teravilja ja seemnete hulka. Lisaks propageerime täisteraversioonide kasutamist, et suurendada suuremas koguses teravilja, täisteratoodete ja seemneid sisaldavate pagaritoodete tarbimist. See aitab tarbijatel üle maailma jõuda soovitatava päevase kiudainekoguseni.

Suhkru vähendamine

Puratos aitab vähendada suhkrutarbimist tänu oma täieliku madala suhkrusisaldusega kondiitri- ja šokolaaditoodete valikule. Lisaks töötame ümber olemasolevaid retsepte, mille eesmärgiks on vähendada suhkrusisaldust. Mis tahes suhkru eemaldamise, vähendamise ja/või asendamise toimingud ei tohiks kahjustada toote maitset ega tekstuuri.

Rohkem puuvilju

Võimaluse korral suurendame puuviljade sisaldust täidistes või puuvilja täidise sisaldust lõplikus kasutuses.

Rasvade vähendamine

Meie eesmärk on eemaldada või vähendada rasva sisaldust toodetes. Eriti soovime vähendada madala toiteväärtusega rasvu või asendades need rasvadega, millel on parem toiteväärtus. Samuti keskendume transrasvhapete eemaldamisele, et need asendada tervislikumate rasvaallikatega.

Soolade vähendamine

Pakume lahendusi, et vähendada soolade kogust küpsetistes, eesmärgiga aidata tarbijatel järgida Maailma Terviseorganisatsiooni soovitust – 5 grammi soola päevas.

Puhas märgis

Üha enam tarbijaid soovib vähendada sobimatute koostisosade kasutamist nagu näiteks kunstlikud värvained, maitseained või muud lisaained. Puratos pakub puhtaid ja puhtamaid alternatiive, mis võimaldavad lühemat, selgemat ja puhtamat valmistoodete koostisosade loetelu.

Orgaaniline

Et vastata kasvavale nõudlusele looduslikumate toodete järele, pakub Puratos võimaluse korral orgaanilist alternatiivi, tegemata järeleandmisi maitses, tekstuuris ja üldises funktsionaalsuses.

Gluteenivaba

Kuna üha suurem hulk inimesi kipub oma toidus gluteeni vältima, pakub Puratos võimaluse korral tasakaalustatud gluteenivabu alternatiive, ilma et see kahjustaks maitset ja tekstuuri.

Taimne

Soovi korral aitame kaasa parema planeedi loomisele, pakkudes traditsioonilisele võimalikult lähedase maitse, tekstuuri ja funktsionaalsusega taimseid alternatiive.

Õnnelik seedimine

Seos soolestiku tervise ja üldise tervise vahel on tarbijate meelest hästi välja kujunenud: terve soolestik mõjutab positiivselt nii füüsilist kui ka vaimset tervist. Puratose Happy Gut tootesarja pagaritooted sisaldavad kõik soolestiku tervist edendavaid ühendeid, näiteks teatud tüüpi kiudaineid, mis toetaksid tarbijate soolestiku tervist.

Our

Products

Puratos has a range of products that can help reduce fats and salt in the finished good… but also boost grains and seeds in bakery products.

Leia

Our

Tools & Services

Develop new products or reformulate existing solutions to meet increasing consumer expectations.

Leia

Meie

Toiteväärtusele pühendunud

Toodete toiteväärtuse täiustamine

01

Toodete toiteväärtuse täiustamine

Iga kord, kui töötame välja uue toote, tagame, et selle toiteväärtus on optimeeritud, ilma et see mõjutaks maitseomadusi.

Teadustegevus

02

Teadustegevus

Oleme koostöös akadeemilise ja teadusmaailmaga pühendunud teadusuuringute juhtimisele ja toetamisele, aidates kaasa tarbijate tervise ja heaolu paranemisele.

Teadmiste jagamine

03

Teadmiste jagamine

Jagame klientidega oma teadmisi ja kogemusi ning pakume neile tarbijakäitumise ja toitumisega seotud infot.