Tööstuslike kondiitriäride kompetentsikeskus

Tippkeskus

Meie Puratoses teame, et kondiitritööstuste vajadused on väikeettevõtjate, toitlustusettevõtete ja jaekettide omadega võrreldes väga erinevad. Seepärast rajasimegi tööstuslike kondiitriäride kompetentsikeskused (TKKK). Need on tööstuslike kondiitriäride jaoks ette nähtud täisvarustusega katsetuskeskused, mis on pühendunud tehnoloogiliste uuenduste ja tootmisprotsesside optimeerimisele.

Teadustegevus

TKKK üks põhivaldkond on teadustegevus. Oleme alati kursis kondiitriäri viimaste suundadega ning kulutame suure osa ajast ja energiast murrangulisteks teadusuuringuteks kondiitritööstuse toorainete, nende koostoime, protsesside ja – koostöös seadmete tootjatega – tehnoloogia valdkonnas. Selle tulemusena on TKKK külaliste kasutuses rikkalikult teadmisi ja kogemusi.

Industrial Patisserie Competence Center
Industrial Patisserie Competence Center

Arendustegevus

TKKK juhtivaks jõuks on koostöö kliendiga. See ühine teadmiste ja kogemuste pagas võimaldab välja töötada uusi tooteid ja kontseptsioone, võtta kasutusele uusi koostisaineid ning optimeerida klientide tootmisliine. Meie tipptasemel rajatised võimaldavad klientidel võimalikke lahendusi katsekeskkonnas proovida, enne kui need nende tootmisliinidel kasutusele võetakse.

Koolitus

TKKK pakub ideaalseid koolitustingimusi tööstuslikel tootmisliinidel. Olles uhke oma tõepärasesse tootmiskeskkonda paigaldatud katseseadmete valiku üle, pakub TKKK klientidele ja koostööpartneritele võimalust õppida kõige kasulikumal moel.

Tugiteenus

TKKK-d toetab tehnilise ning teadus- ja arendustegevuse valdkonna juhtide ja nõuandjate meeskond, kes on tööstuslike rakenduste ja protsesside eksperdid. Nad pakuvad klientidele laialdasi ekspertteadmisi kohalikus riigis ja külastavad ka kondiitritööstuste kliente, et tagada neile tugiteenus nende endi tootmisliinidel.

Kui soovite TKKK kohta täpsemat infot, külastage meie kodulehte.