Rukkileib

Puratose tooraine Rukkileib valmistamiseks

Sapore Molderator Nordic

Fermenteeritud nisujahu hallituse ärahoidmiseks

Sapore Fidelio

Vedel nisujuuretis, mis on kääritatud San Francisco juuretisebakteritest; mõeldud San Francisco tüüpi leibade küpsetamiseks ning nisuleibade lõhna ja maitse parandamiseks. 

Diamant Cereal Top

Pagarisegu, sobib ka katteks salatitele, pudrule...

Sapore Softgrain 5 Grains

Kasutusvalmis eelleotataud 5-viljasegu ( rukis, nisu, spelta, tumedad ja valged linaseemned) rukkijuuretises

Softgrain Sprouted Rye

Spetsiaalse tehnoloogia abil valmistatud idandatud rukkiterad -sobivad ciabattale, kuklitele, palaleibadele, dessertidele tervisliku lisaväärtuse andmiseks

Soft'r Intens Freshness

Modulaarne lahendus, mis optimeerib toote värskust, suurendades selle pehmust, niiskustaset ning pakendatud ja viilutatud leibade ja saiade säilivusaega. 

S500 Kimo Long NP

Kimo tehnoloogia töötati välja 1970. aastatel ning 40 aastat hiljem on see endiselt kõige täiuslikum lahendus kergitamata sügavkülma taigna valmistamiseks. Frostec sarja toode, mis pakub erinevaid tehnoloogilisi lahendusi kõrgekvaliteetsete sügavkülma taignate valmistamiseks. 

O-tentic Durum

O-tentic on unikaalne aktiivjuuretis, mis annab loomingulist vabadust küpsetada leibu, millel on autentne Vahemere puidune ja piimane maitse- ja aroomiprofiil ning tekstuur — ja seda ilma pika käärimisprotsessita. 5000 aastat leiva ajalugu ühes tootes